Čau visām gudrajām meitenēm :) ! Kā jūs domājat, medu var ņemt bagāžā, kādu puslitru, vai arī tas tiks uzskatīts par šķidrumu? Ir kāda vedusi? Gribās aizvest kā ciema kukuli.
man atnjema lidostaa..bij rokas bagaazhaa un nebij pat shkjidrais bet taads superbiezais latvju medus.. Baigaa dusma bij...un man bij stikla burcinjaa...
Nja rokas bagazas ir tik stingri noteikumi par tiem skidrumiem, bet nju cik un es un mans draugas esam tagad lidojusi, esmu vedusi vairak ka 100ml skidrumus un nesmu likusi specjalos iepakojumos :d Nju nekas nav teikts. Mans draugs vizspar savu kosmetiku samet tik soma.
Es neņemtu. Kad lidoju, tad pārbaudē omītes, kuru rokas bagāža tika pārbaudīta pēc manis varēja atstāt miskastē visas savas zaptes un tamlīdzīgās lietas. Domāju, ka medu arī uzskatīs par šķidrumu. Ja tev būs arī lielā bagāžas soma, tad labāk liec tajā.
Žēl gan, jo negribas tādu mantu izmest miskastē. Biju dzirdējusi, ka Dzīntara sieriņus gan var vest, jo it kā pārtika, tad par medu domāju, ka arī varbūt var. Nu ko, būs pašai sev pa pastu jāsūta :D .
Iesaku neņemt, jo mēs ar mammu lidojām un viņai arī rokas bagāžā bija medus, viņai no tā nācās atvadīties, jo tagad , nezinu kapēc, rīgas lidostā kontrole ir kļuvusi cītīgāka, ka pilnīgi visas mantas izskata.. ta lūk .
Es rokas bagāžā esmu vedusi sviestmaizes, kāruma sieriņus, piparkūkas, glezniņu, 3krūzes vienlaicīgi, rupjmaizi,desas luņķi, gaļu (ne jau jēlu).
Droši drīkst vest zobu pastu, tonālos, tušas ,lūpu krāsas-tikai speciālajos maisiņos.
Neriskējat vest pincetes, knaiblītes utt.
Medu gan Tev atņems.
atņemtās mantas viņi ielidina lielajā konteinerā.. :D toreiz bija tik smieklīgi, kā pa to konteinera caurumu džeks mēģināja iestūķēt to medus trauciņu. ar mammu nosmējāmies.. turklāt, varēja jau apžēloties, jo medus bija ciets kā akmens, sacukurojies..