vīrietis - lauva

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
kas pastāstāms par šādu vīrieti, kurš pēc horoskopa ir lauva?
19.08.2012 21:31 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Tik pa spalvai un tad viss ir čikiniekā :D
Grūti piekāpties, savas kļūdas skaļi neatzīst, bet ir dažas frāzes, kas izsaka to, ka viņam nav gan taisnība, bet tās arī nedzirdēs visi :D

PAr pedantu - visi laikam nav. Manējais ir mājās un drēbes atstāj tur, kur novelk. :D

Iedomīgs, neaizmirst pāridarījumus (arī sīkumus) - kā saka "Es neesmu ļaunatminīgs, es pierakstu" , vienmēr taisnība, patīk būt uzmanības centrā, dzirdēt komplimentus, draudzīgs, mīļš ...

Jāļauj domāt,ka viss notiek tā, kā viņš grib :D
19.08.2012 23:20 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Sākuma biju vēsa pret viņu,bet tad ''aizķēru'' viņu ar mīļumu un rūpēm..Atceros,ka rakstīja-cik tu mīļa un forša :D Viņiem patīk,kad par viņiem domā un rūpējas,jau pašā attiecību sākumā.
19.08.2012 23:21 |

Reitings 34
Reģ: 06.08.2012
Mans vīrietis arī ir lauva un viņš ir ļoti valdonīgs egoists, kurš visu laiku grib seksu, bet mīlu viņu par spīti visam!
20.08.2012 00:11 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
tikai labu - merktiecigs un veiksmigs
20.08.2012 01:23 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
lauvas ir lieliskākais vīriešu horoskops priekš manis :D
piekrītu, ka laivām patīk būt uzmanības centrā un komplimenti. un vēl lauvām vajag īpašu attieksmi, lai redz, ka tā ir tikai viņam, nevis citiem
20.08.2012 01:24 |

Reitings 1242
Man ir viens pazinja lauva, dziivee ljoti kluss un draudziigs, liekas vienmer pareizs...neiet runa par alko vai piipeshanu. Bet par dzives uztveri, iztureshnos pret meiteni utt.
Neskatoties uz lielo draugu pulku, pret kuru vinjsh izturas salidzinoshi labi, ka izskatas, reizem medz pievilt un nodot...ja pats no ta gust kadu labumu...
20.08.2012 07:32 |

Reitings 417
Kas ir ar svariem? :D
20.08.2012 08:45 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ir romantisks..var uz vietas izdomāt dzeju meitenei un visādi tml. izgājieni.
Egoists. izsaka daudz komplimentus, taču pašam arī patīk,ja izskata komplimentus, paliela par sasniegumiem. nav nemaz pedants. aiz viņa ir jāvāc viss.
Dāsns...arī pret svešiniekiem. var mierīgi tusiņā izmaksāt tikko satiktajam Jānim, jo viņš ir forš cilvēks. citreiz jāliek viņam aizdomāties,ka ar naudu jābūt taupīgākam, nevar tā pa labi un kreisi mētāt.
patīk,ja viss notiek tā,kā viņam patīk, gribās.
pasākumos ir jāiet ar visiem runāties, sasveicināties, pafilozifēt par dzīvi..citreiz aizmirst atstātj novārtā cilvēku,ar kuru ir atnācis, jo tak visiem ir jāparunājas.
grib,lai visi justos labi, ir optimists.
citreiz flirtē ar citām sievietēm, lai apliecinātu savu vīrišķo ego,ka spēj iepatikties citām.
nesaimniecisks. kaut kas mājās salūst un var vairākus mēnešus nesalabot.
vienmēr atnesīs no veikala iepirkuma maisiņus, neļaus sievietei apkrauties ar mantām, vest pašai.
viņam nav tik svarīgi vai sieviete pelna, vai arī sēž mājās. vai pelna 100ls, vai arī 700ls. galvenais,lai viņam ar viņu būtu labi. nemeklē arī tādu,kas visu laiku vergotu pa mājām. pats spēj un var pagatavot ēst, saprot,ka ne vienmēr pēc darba sieviete grib kārtot māju un tml.
20.08.2012 08:48 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Pirmais virs bija lauva un par vinu varu atcereties tikai to labako ko meitenes te raksta:) ;
bet bijusais puisis ari ir lauva-un 100% preteji, viegli aizskarams, loooti sevi mil-neredzot neko apkart, ja pasaka komplimentu velas lai par to vairrakkart pateicos :( un tt, teica ka esot vecpuisos jo neviena meitene nevar vinu pa istam novertet-baac, man ari nacas izskirties jo nevareju vinu novertet: :) :) :)
20.08.2012 08:53 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
man ir paticis viens lauva...pārējie krīt uz nerviem ar pārāk lielo ego, pašpārliecību,kad visas var dabūt un ir super, duper labi. ir gadījušies arī tādi,kuri negrib saprast,kad viņi nepatīk un skrien tik pakaļ, mēģina pierunāt satikties, būt kopā, jo nevar saprast,ka kādai var arī nepatikt.
nav nozīmes vai randiņā atklājas vai patīk ,vai arī tomēr nē sieviete..tik un tā mēģina visu izdarīt,lai sievietei būtu labi randiņā, atstāt vislabāko iespaidu.
lielās ar saviem sasniegumiem .
20.08.2012 08:58 |

Reitings 502
Tikko savam izlasīju, viņš teica,lai palasu vēl kaut ko, VIŅAM PATĪKOT :D
20.08.2012 09:17 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Laimīgās kam vīrietis pēc horoskopa nav SKORPIONS, bet gan kādas citas zīmes pārstāvis.
20.08.2012 09:36 |

Reitings 254
Mia..oo.piekritu Tev!! Manai darudzenei ir/vai bija(jo nekontaktejamies tagad) skorpions; tas bija istais murgs-musu draudziba (draudzejamies no bernibas) sabruka pa pusgadu vinas puisa del! Un beigas vina dzemdeja tam bernu un tas vinu pameta...bija vesels stasts(nepatikams)..:(

Tagad tik pa retam sazvanamies...darudzene palika igna un dusmiga uz visu pasauli..gruti komunicet.
20.08.2012 09:56 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
piekrītu gandrīz visam, kas rakstīts par lauvas vīrieti...manējais arī ir lauva, un tiešām viņam patīk vienmēr atrasties uzmanības centrā, un to viņš arī vienmēr panāk, jo ir ļoti sabiedrisks, jautrs, ar ļoti labu humora izjūtu, patīk smieties par citiem, bet par viņu neviens nedrīkst smieties, ļoti liels egoists, tikai es, man, bet nu jau par 7ņiem gadiem esmu viņam iemācījusi, ka tagad esam mēs, patīk kārtība, tikai savākt aiz sevis, bez teikšanas neprot, ir ļoti ļaunatminīgs, atcerēsies un ilgi turēs sirdī, pašu mazāko pārinodarījumu, ļoti privātīpašniecisks, nav parlieku greizsirdīgs, ļoti uzticīgs un atsaucīgs, svešam cilvēkam atdos vairāk nekā savējam (nav žēl dzērājam iedot pāris kapeikas, par ko man ir lielas dusmas), ļoti patīk vecākām kundzēm, bieži vien dzirdu tekstus, būtu es jaunāka!!! visā visumā, man kā strēlniekam, vislabākā saderība ir ar lauvu, un dzīvē tiešām tā ir, mēs ilgu laiku varam pavadīt kopā, smieties, par tik stulbiem jociņiem, ko paši reizēm pat nesaprotam...Lauvas ir tiešām ļoti forši un atsaucīgi cilvēki...
20.08.2012 10:04 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Mia man virietis ir skorpions un nez, nau kur taa iisti piekasiities kaartiigs, praktisks , straadiigs, miils tikai aizmirtaas biski romantika, tacu nekad nepacel balsi uz mani, kas mani tiesam dazreiz kaitina jo gribaas arii kaartiigi izblaustiities a shis tik klusee, ljoti praatiigs cilveeks, es esmu skatijusies skorpiona raksturojumu tachu manam viirietim tas neatbilst :)
20.08.2012 10:07 |

Reitings 254
Zorbija..ja ja tiesi aizmirsu piebilst par labu humora izjutu par CITIEM UN NEKAD PAR SEVI!!! Mani kircinaja-kircinaja, kad izdariju tiesi tapat-nu ta apvainojas-sausmas!!
20.08.2012 10:07 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
nu tik ļoti kārtīgs, ka es blakus jūtos kā nekārtīga sušķe. Drēbes kārtīgi sagludinātas, nekas nekur nav nomētāts, viss savās vietās.

++++++++++++++++
20.08.2012 10:09 |

Reitings 8272
Mans vīrietis arī ir lauva. piekrītu pēdējam circenes teiktajam. un nedod dievs, ja tas vēlo notiks draugu klātbūtnē. atceros, ka toreiz mani solīja aizsūtit mājās uzreiz vai atstāt tur pavisam :D

ļoti patīk kārtība. man arī, bet man kaut kā padodas visu vairāk savandīt. ja viņš būs visu dienu viens pats mājās, tad māja būs ideālā kārtībā.

ļoti sabiedrisks, jautrs, bet attiecīgā situācijā var būt kluss un piezemēts.

patīk, ja sabiedrībā izskatos skaisti, bet mājās patīk, ja pārģērbjos. ja esmu aizmirsusi to izdarit, tad pat atgādina :D

patīk garšīgi un labi paēst. šeit der teiciens- ka ēdiens bez gaļas nav ēdiens.

patīk, ka lutina un mīlinās, pievērš uzmanību. ja es vēlos sev kādu brīdi izvēlēties skaistumkopšanai, tad labāk tad, kad viņa nav mājās, jo, ja tas aizņem ilgāk par pusstundu, tad ir noteikti apvainošanās. lielās par to, ka dažreiz ir ko īpašu paveicis manis dēļ, pat, ja tas nav bijis nekas pārāk grūts. patīk, ka par to uzslavē.

tad vēl - greizsirdīgs. labāk draugu pulkā neizspēlēt kādus jokus ar viņa draugiem un īpaši nepievērst viņiem uzmanību.un neatkāpties ne par soli no lauvas.nedod dievs ja pieķers kādā ilgākā sarunā ar vīrieti, kurš ir brīvs. tas nekas, ka nekad neesmu devusi iemeslu neuzticībai.
bet tā viņš ļoti rūpējas, lai abiem būtu labi visās jomās, un pajautās kā jūties un apčubinās. bet tādā gadījumā tam pašam ir jābūt no sievietes puses. nepaceļ balsi, nestrīdas. ja ir par ko dusmīgs, tad apvainojas un nerunā.ja pats ir aizvainojis kkā, tad nemāk atvainoties. mēģinās apčubināt, pieskarties, vedot kontaktu, bet nepateiks nevienu vārdu. arī vēlāk šī tēma ir slēgta.
20.08.2012 10:54 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
Sany, tiešām, arī manējam patīk garšīgi paēst un gaļa tā ir neatliekama ēdiena sastāvdaķla, pirmais jautājums atnākot mājās ir, kas ir ko ēst, un ja viņš ir mājās un es taisu ēst, mūžīgie jautājumi, vai vēl ilgi, drīz bšu gatavas....
jā un par dusmošanos arī ir tā, kad sastrīdamies par kādu sīkumu, man piemēram patīk visu izrunāt, bet viņš vienkārši ietiepjas un nerunā ar mani, mani tas tā kaitina...
20.08.2012 11:40 |

Reitings 8272
Zorbija- jā, it sevišķi jautā cikos būs, cik ilgi, ja tiešām ilgi gatavojas ēst, bet nu nevar visu uztaisīt pāris stundās.ā jā, vēl ļoti garšo saldumi, kūkas. pie tam vēl vairāk nekā man.
iesaku varbūt ko izrunāt tad, ja viņš ir nedaudz iedzēris.bet vienreiz tas man gandrīz neveiksmīgi izgāja. sākās kkādas frāzes neizteiktas līdz galam, man nesaprotamas, kas lietas būtību nepateica. man nācās sevi saņemt ļoti rokās, lai normāli parunātu, bet beigās viss beidzās labi.
reizēm gadās, kad par sīkumiem ietiepjamis abi un nerunājam, bet tas tādēļ, kad viņš kko ne tā pateicis, kas mani var aizskart, bet nav pats aizdomājies tik tālu. tā mēs varējām arī nosēdēt pāris h blakus viens otram, nerunājot un nepieskaroties. sajūtas briesmīgas. labi ka tik traki bija gadījies tikai pāris reizes..
20.08.2012 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits