piekrītu gandrīz visam, kas rakstīts par lauvas vīrieti...manējais arī ir lauva, un tiešām viņam patīk vienmēr atrasties uzmanības centrā, un to viņš arī vienmēr panāk, jo ir ļoti sabiedrisks, jautrs, ar ļoti labu humora izjūtu, patīk smieties par citiem, bet par viņu neviens nedrīkst smieties, ļoti liels egoists, tikai es, man, bet nu jau par 7ņiem gadiem esmu viņam iemācījusi, ka tagad esam mēs, patīk kārtība, tikai savākt aiz sevis, bez teikšanas neprot, ir ļoti ļaunatminīgs, atcerēsies un ilgi turēs sirdī, pašu mazāko pārinodarījumu, ļoti privātīpašniecisks, nav parlieku greizsirdīgs, ļoti uzticīgs un atsaucīgs, svešam cilvēkam atdos vairāk nekā savējam (nav žēl dzērājam iedot pāris kapeikas, par ko man ir lielas dusmas), ļoti patīk vecākām kundzēm, bieži vien dzirdu tekstus, būtu es jaunāka!!! visā visumā, man kā strēlniekam, vislabākā saderība ir ar lauvu, un dzīvē tiešām tā ir, mēs ilgu laiku varam pavadīt kopā, smieties, par tik stulbiem jociņiem, ko paši reizēm pat nesaprotam...Lauvas ir tiešām ļoti forši un atsaucīgi cilvēki...