puisis kretīns, es muļķe

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
tā šobrīd izskatās manas attiecības :D
esam kopā kādus 3 mēnešus, sākums bija rožains rožains :) bet kkur tas viss ir pagaisis, vismaz puisim. es vinjam esmu ļoti pieķērusies, un taurinji vēderā vēl nav zuduši - regulāri samīloju sabučoju, izklaidēju, iepazīstinu ar vērtīgiem cilvēkiem, sekss nonstopā. Bet no vinja puses nekā. Kad esam kopā mājās, viss laiks tiek veltīts pc vai da jebkam izņemot mani. Pret manām idejām, ko varam sadarīt - nee esmu noguris, miegs nāk. Apskāvieni un bučas - pffff priekš kam?
Bet tajā pašā laikā darbā, strādāju par bārmeni, diendienā dzirdu komplimentus, piedāvājumus kkur kopā aiziet no tiešām foršiem, simpātiskiem, mīļiem puišiem . Es protams tēloju bez maz vai precētu, aizbildinoties ka baigais mīļums mani gaida mājās, lai gan zinu 100 gadu vinsh mani negaida!
varbūt vēl kādai tā ir bijis? pēc cik ilga laika jums "nokrita" rozā brilles?
visvairāk negribu izniekot savus skaistākos gadus. Zinu ka vinš par spīti visam ir uzticīgs, tāpēc negribu nekaunīgi laist pa kreisi.
19.08.2012 16:03 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Vai nu viņam ir kādas iekšējas problēmas vai arī Tava lielā uzmanība un ucināšanās viņam ir apnikusi, kļuvusi pašsaprotama. Esi vēsāka, neradi iespaidu, ka Tava dzīve riņķo tikai ap viņu.Un lūdzu nekad vairs viņam nejautā "es Tev jau zb?" :D Vērtē sevi augstāk!
20.08.2012 21:41 |

Reitings 14
Reģ: 20.08.2012
nu reti kurš pieaudzis vīrietis pie pilna prāta baigi afišēs savas jūtas un emocijas, bet ja, kopā pavadot laiku, pie tam nedzīvojot kopā, uzmanība tiek veltīta datorām un tv, tad man komentāru nav
20.08.2012 22:33 |

Reitings 272
Reģ: 29.01.2009
interesants gan tev tas vīrietis. Man jau liekas,ka nu vismaz līdz pusgada,gada kopā būšanai visu laiku vajadzētu būt tiem tauriņiem. nu tas tā, standarta attiecībās!
20.08.2012 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits