Ko izvēlētos jūs?

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
--- vīrieti un dzīvi laukos,pārticību finansiālā ziņā,bērnu audzināšanu,sievišķīgos lauku darbus,nodošanos saviem hobijiem,mājsaimnieces dzīvi, bet daļēji aizmirst par "glaunām drēbēm,kurpēm un to izmantošanu",ja neskaita reizes,kad aizbrauc uz tuvāko pilsētu

--- vīrieti un dzīvi pilsētā,strādāt,pierast pie tā,ka nauda jātērē šur un tur un vajadzību daudz līdz ar to nekāds spožais finansiālais stāvoklis,nevar atļauties sēdēt mājās ar bērnu,steigpilni rīti,vakari ar nogurumu

??
16.08.2012 16:08 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es laukos sajuktu prātā. Kā vientuļniecei-melanholiķei man nevajag kontaktēties ar cilvēkiem, taču man patīk, ja tie ir apkārt. Mājās varu četrās sienās paslēpties, ja nevēlos nevienu redzēt, bet izejot ārā gribu redzēt burzmu. To es saņemu pilsētā. Pie tam, man pat Rīga šķiet daudz par mazu, gribētos dzīvot milzīgā pilsētā, tādā kā Ņujorka, kur pat naktīs uz ielām netrūkst cilvēku. Un ko nozīmē tā piebilde par finansiālo stāvokli? Vai tad visu dzīvi vienā darbā ar vienādu algu sēdēsi? Situāciju taču var uzlabot, nav tā, ka kaut kas ir nolemts uz mūžiem. Pie tam, katram pašam sevi labāk jāpazīst. Mani hobiji nekādos laukos nav realizējami.
17.08.2012 00:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits