Šeit būs jaka man mugurā. Kopumā esmu apmierināta, vienīgi rokas ir īsas, bet es viņas uzrauju uz augšu, vienā bildē varat redzēt, kāds man ir roku garums. Materiāls labs, kvalitāte ļoti laba. Diegu nav. :) Vasarai, pie šortiem tāda uzmetama ļoti laba :)
laikam visām problēmas ar tiem melnajiem peldkostīmiem.. es arī pasūtīju S izmēru un krūtīs spiež.. dzīvē izskatās tieši tāpat kā te jau iepriekš ievietotajās bildēs, tikai audums tāds jocīgs liekas, ne kā standarta peldkostīmiem.
http://www.ebay.com/itm/350742660083?_trksid=p2055120.m1438.l2649&var=620205698261&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
neatceros pa cik pirku, bet bija diezgan lēti un esmu ar mieru iemainīt pret kaut ko garšīgu :)
hloye tas vaska komplekts gan jau, ka normāls. Es savu pa pāris eiro nopirku maximā :D un ne vainas. Galvenais, lai pēc tam vaska kasetes var piepirkt klāt
hloye, sildītājs maksāja vēl latos, hmm... nu 4 ls maks, un vaska kasetes bija katra laikam par 1,80 :D pirku un domāju -nederēs, nebūs žēl! Bet viss kārtībā :) Tā kā ticu, ka var būt arī labi un lēti
hloye, tik taa dzeltenaa kleita ir bez piedurknee, bet krieviete kaut ko stulbu virsuu (vai pat apaksaa) uzvilkusi un izbojaa visu kopskatu. hloye, vaskus un sildiitaaju peerc atseviski, sanaaks leetak nekaa kopaa visu peerkot.