Saņēmu pulksteni, ar visiem Michael Kors uzrakstiem. Jāizņem pāris posmiņi, jo ir baigi liels un šķiet, ka būs labs. Atnāca arī salīdzinoši ātri - divās nedēļās.
Man arī ir šī blūze, necaurspīdīga, zilā krāsā, sūtīta no Aliexpress. Beeet man atnāca nepareizais izmērs. Atnāca M izmērs, kas būtu mūsu XS laikam. Varu nopārdot, jo absolūti nav nepieciešama manā skapī ar nepareizu izmēru :D tagad gaidu, kad atsūtīs manu pareizo izmēru, jo tiešām forša blūzīte :)
Interesants nieciņš - datorpeles paklājiņš īsta paklāja/tepiķa izskatā (ir arī citās krāsās ebayā):
http://www.ebay.com/itm/PRETTY-TURKISH-WOVEN-RUG-KiLiM-DESIGN-CARPET-MOUSE-PADS-MATS-MPAD-02-/221388521679?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item338bc8c0cf
šobrīd esmu pasūtījusi
un to pašu nesen pieminēto krekliņu
+ visādas pērļošanas lietas.
ja kādai ir atsauksme par šīm precēm, gribētu dzirdēt tās! :) ļoti ceru, ka būs labas! ^^
Vai man vienai izskataas, ka tie svaarki ko arieta un čiepa ir pasuutiijushas ebay un allespress bildes izskataas kuplaaki, nekaa patiesiibaa ?
Es arii visu laiku skatos uz tiem svaarkiem, bet tajaas bildees vini izskataas baigi kuplie .