fifa, esmu sūtījusi tevis ielikto kleitu, man nepatika, jo atnāca diegos un vispār uz mana auguma neizskatās labi tā kleita. Bet varbūt man vienkārši nepaveicās.
Meitenes, kuras no Ali ir sūtījušas Nike free run krosenes- vai izmērs atbilda tabulai? Kāds jums ir izmērs un kādu ņēmāt? Mani tā tabula samulsināja, izmērot pēdu, pēc tabulas datiem kaut kas īsti neštimmē.
Mani nesenie ebaya pirkumi. :)
Šallītes mammai, viņa bija priecīga Galda paliktnīši , ir forši tikai biju domājusi ka būs no cita materiāla
un krekliņš, par tādu cenu ir baigi labais..:D un tie putniņi man atgādina pavasari! :D der ideāli, rakstīs ka ir M izmērs, audums ir tāds plāns šifons
Un saņēmu šos auskariņus, dzīvē izskatās daudz labāk! :)
fifa, piedod, bet man nav atsauksmes par tevis ieliktajaam kleitaam. Taa, kura modelei, izskataas gana skaista, tikai man taada aizdoma, ka vismaz man to kleitu nebuutu kur vilkt. Ieliec vismaz nakamo reizi linkus, lai citas meitenes var paskatiities konkreetaak. ;)
nemāku no aliecxpress te bildes likt.
saņēmu: auskarus
ļoti patīk, dzīvē plānio viegli un skaisti kleita
ļoti ļoti skaista. materiālu gan gaidīju stingrāku un man perfekti būtu izmēru mazāka,. bet ir super. CK apenes ļoti foršas kleita
ir forša, bet man kkā nespiestāv, nevalkāšu....