Meitenes, kas pirms paris nedelam sutija kleitu no Ali Super Deals pa 5$. Jums atsutija vestuli, lai atcelat pasutijumu? Ko darit? Es negribu atcelt, pasi vainigi, ka cenu nepareizu ielika..
Kristine, es neko neesmu saņēmusi :D
bet tur ir tas ordering process time, tāpat, ja neizsūtīs Tev naudu atgriezīs un nekur Tu nevarēsi likties :)
Bet piekrītu Tev, ka paši vainīgi, ka sajauca :)
Beidzot arī man ir ar ko padalīties. šī rota ir fantastiska. Pasūtīju mammai, tagad prātoju arī sev pasūtīt. Atnāca 3 nedēļu laikā.
It kā biedēja tas tizlais alloy metāls, bet būs ok. Turklāt Galerijā Rīga vienā veikalā identiska maksāja 34 EUR. :D
Netieku pie normāla kompja, lai saliktu atsauksmes par nesen saņemtajām lietām. Pie tām pieder arī šī kleita, fifa.
Sūtīju māsai, viņai ļoti patīk. Es gan neesmu tik lielā sajūsmā, bet ne man viņu valkāt! :D Materiāls nav plāns, uz tausti tāds pavisam nedaudz sintētiski samtīgs. L izm. labi der uz mūsu S/M uz ~168cm.
Pirms dažām dienām saņēmu šo krekliņu. :)
Atnāca 20 dienu laikā.Ņēmu izmēru L , jo pie atsauksmēm daudzi sūdzējās par to,ka ļoti maziņš. Pati esmu xs/s. Sanāca tā,ka tomēr ir drusku tāds paliels,bet vissticamāk, ja būtu ņēmusi mazāku izmēru tad nebūtu derējis plecos.Itkā izskata ziņā tāds pats kā bildē,bet tas audums ir caurspīdīgs un ļoti viegls takā apakšā jāvelk balts mazais krekliņš. Bet kopumā labs,priekš tās smieklīgās cenas. :)