pēc tracking nr. neko neatrodEs atvainojos, bet ko jūs visas kā dullas ar tiem tracking numuriem? Ko jūs ar viņiem darāt? Sēžat katru dienu un čekojat, cik tālu paciņa atnākusi? Nav nedaudz paranoiski?
Es atvainojos, bet ko jūs visas kā dullas ar tiem tracking numuriem? Ko jūs ar viņiem darāt? Sēžat katru dienu un čekojat, cik tālu paciņa atnākusi? Nav nedaudz paranoiski?
Es neko nedarītu - nerakstītu pat pārdevējam ar tik muļķīgiem jautājumiem, bet gaidītu, kad paciņa atnāk uz Latviju. Ja noteiktajā laikā neko nesaņemtu (cik tur bija - 60 dienas?), tad tikai vērtu vaļā disputu. Bet ne jau dēļ kaut kāda s*da tracking numura.
Meitenes, man kā vienmēr, problēmas ar ali (nosolījos neko nesūtīt, bet tomēr kritu kārdinājumā )
Man pirms 10dienām izsūtīta prece, bet pēc tracking nr. neko neatrod
Kad rakstīju sellerim, viņš teica, lai neuztraucos, ka izsūtīja un pēc pāris dienām jābūt, bet, nu, 10 dienas ir daudz un tāpat nav...
ko Jūs darītu? vērt vaļā to dispute? vai gaidīt?
Es atvainojos, bet ko jūs visas kā dullas ar tiem tracking numuriem? Ko jūs ar viņiem darāt? Sēžat katru dienu un čekojat, cik tālu paciņa atnākusi? Nav nedaudz paranoiski?
Es neko nedarītu - nerakstītu pat pārdevējam ar tik muļķīgiem jautājumiem, bet gaidītu, kad paciņa atnāk uz Latviju. Ja noteiktajā laikā neko nesaņemtu (cik tur bija - 60 dienas?), tad tikai vērtu vaļā disputu. Bet ne jau dēļ kaut kāda s*da tracking numura.