Es pirmo reizi pasūtiju kaut ko no interneta (aliexpress), tagad pārlaboju, bet man arī bija rakstīts tikai vārds pie saņemšanas adreses. Lieta tāda, ka es maksāju par 3 precēm kopā, nevis par katru atsevišķi un venu izsūtija pirmo, parējās divas vienā citā dienā. Bankas izrakstā man ir summa pa visām trim precēm. Bet pirmā noteikti atnāks ātrāk nekā abas pārējās, kā es varēšu pierādīt, ka es esmu par viņu samaksājusi? Varbūt ir kādai citai šāda pieredze bijusi?Izprintēsi 3 paziņojumus no interneta bankas un katru reizi ejot uz pastu, vienu no viņiem paņemsi līdzi. Tur arī sāksi skaidrošanos. Citu iespēju jau nav.
ieteikums meitenēm,kas dzīvo Sarkandaugavas caurumā! raksties pastā iesniegumu,lai visas, visas (pat vissīkākās) paciņas nenes uz mājām, bet,lai Jums izraksta paziņojumu,lai varat aiziet pakaļ pašas. ja tā būs jūsu konkrētās pastnieces vaina, tad tā atrisināsies...Man te sodien stastija, ka, iespejams, pirmdien esot Sarkandaugavas pasta nodala (nezinu to rajonu, bet kaut kur pie 3.trolejbusa galapunkta) degusi, jo no rita tur bijusi ugunsdzeseji. Tapec cerat, ka jusu lielais melnais caurums vel vairak nav palielinajies, ja ta ir taisniba.