inky ielikto otro krūšturu sūtīju ebay. izmēram atbilda, ļoti ērts, stīpas turas vietā, virsējā mežģīne neplīst, kļuva par manu iecienītāko ikdienas krūšturu. tagad jau panēsājies un nav vairs tik smuks, bet tāpat galvenās funkcijas pilda. ja kas, tad ērtāks par Lindexā pirkto.
mini_pele, es arī tādu pasūtīju, bet piekritīšu, ka derēs mazākām krūtīm. S izmēram līdz B krūtīm būs ok, bet, tā kā man ir D krūtis, domāju ņemt M izmēru, bet apkārtmērs un biksītes bija stipri pa lielu, tādēļ pārdevu. Bet tā - kvalitāte laba un viss ok :)
Viss, man savajadzējās to ponijsomu tā, ka nezinu, kur likties. Varbūt kāda var iemest linku no ebay? Zinu, ka iepriekš viņa te bija apspriesta, bet tas bija pirms kāda pusgada - nevaru vairs sameklēt...
mini_pele, man ir tāds peldksotīms rozā krāsa, pati gan nenēsāju, jo man par lielu. Viss tā kā bildē. Ja kāda vēlas, varu iemainīt pret kaut ko garšīgu.
Cherrie, varbūt man kkādi izcili sliktas kvalitātyes patrāpījušies..Besis īstenībā, jo tiiik smuki:) Bet kaut ar nagu novelc vai kaut kam asākām pieskaries- caurums uzreiz.
raccoon, es pasūtīju tikai 2 vienādas preces dažādās krāsās no viena sellera (19.01) un vēl nekas nenotiek :(
Laikam, nekad neko nebiju sūtījusi šajā laikā, jo nemaz nezināju par to viņu jauno gadu :D
Ak, viedās meitenes, help :)
man ir Aliexpress tracking nr, bet pasta www lpp neprotu izsekot, atsūtiet, lūdzu, linku, kā to izdarīt.
Es meklēju šeit: http://www.track-trace.com/post
bet man nekas nesanāk, izmet, ka nepareiz nr utt.
Es sapriecājos, ka mana 19. janvārī sūtītā jaka jau ir LV, tiesa manā pasta nodaļā vēl nav. Toties drauga apenes, kuras pasūtīju janvāra sākumā, vēl ceļo tālēs zilajās, tālāk par Pekinas pastu neredzu. Pārējām lietām rādas šis (sūtītas jau laiku atpakaļ)- The supplier is processing your order :(
SheIsShe-tik traki nav ar mani, LV pastaa var meklēt ārpu LV robežām un tur man nekas nemeklējas.
Arī tavā linkā viss ir unknown. ja ir izsūtīts pagājušajā 5dienā, tad vajadzētu jau rādīties vai arī par ātru es te visu vēlos? :)
Pindzele es nesen pasūtīju no Ali arī ar open karti, man tikai novilka naudu par preci, jo uzliku eiro valūtu un maksāju arī eiro valūtā lai nav nekādas naudas konvertācijas.