madite_
Man ir tā pati problēma ar pazudušajām paciņām Sarkandaugavas melnajā caurumā. Kad sāku pasūtīt, tad viss atnāca. Auskari vienmēr bija iebāzti paskastītē. Citreiz piebāzta pilna, ka pat nelien iekšā tās paciņas. Diezgan stulbi, jo kāds ziņķārīgais var atmūķēt un pievākt.
Tad sāka nākt paziņojumi, lai pati eju pakaļ, tas jau man patika labāk. Kaut gan citreiz bija jāiet pakaļ tiešām mazam nieciņam, kuru mierīgi varēja paskastē likt. (Tas laikam atkarīgs no pastnieka) Tad sāka nākt atkārtotie paziņojumi, kaut pirmais nemaz nebija nonācis līdz manīm (tos gan nevar izvilkt no pasta kastes.) Tagad ir tā, ka man preces vairs nepienāk vispār. Esmu gājusi uz pastu, lai paskatās, bet saka, ka bez tā numura neko nevar izdarīt un vārds uzvārds viņiem nelīdz. Man selleri tādi gadījušies, ka naudu negrib atgriezt, tik saka, lai gaidu, jo prece ir izsūtīta. Cīnos ar viņiem.
Tagad jau sen kā esmu atmetusi pasūtīšanu, kaut gan jau ir vairākas lietiņas, ko ļoti gribās. Nezinu, ko lai vēl iesāk šajā situācijā. Bezcerīgi. Diemžēl.