par šito maiciņu:
Nu es nezinu, laikam neieteiktu nevienai. Bildē jau maiciņa izskatās superīgi un cacīgi, bet dzīvē tā maiciņa ir kā prosts T krekliņš. Jā, cakas uz piedurknēm, puķe ir daudz plakanāka kā bildē..Nezinu..man nepatika.
Bet viss pārējais labi- kvalitāte laba, audusm labs, S izmēram der ideāli..garums labs utt...
Meitenes, Jūs te rakstījāt,ka ebayā viss ir fake, piem, ja es pasūtīšu kingston flešiņu, viņa arī būs fake un nebūs tā pati, ko es pirktu Elkorā? :D
Esmu neizpratnē :)
Sheisshe - domāju gan ka nē :D
nu vismaz es ebayā sūtīju vienu flashu kas LV maksāja 30ls (tas bija laikos kad viņi tikko parādījās un bija baigajās cenās) un kalpoja ļoti labi un bija orģinaļs ne ar ko neatšķīrās, kalpoja daudus gadus līdz brīdim kad pazaudēju :( saskumu ka pazuda :D
atceros, ka šeit kādas ir sūtījušas zīmuļveida svārkus, vai J"us lūdzu varētu padalīties vēl reiz ar informāciju?! šajā diskusijā ko grūti vairs ir ko atrast!
Vakar saņēmu auskarus pie manas zaļās balles kleitas :D
Šie ir perfekti auskariņi:
Šie auskari arī izskatās ideāli, bet mulsina tas aiztaisāmais.. man nav bijuši auskari ar tādu aiztaisāmo :D ceru, ka ķepiņas nešķobīsies un viss būs oki. No rīta nebija laika mēģināt.