Beidzot atradu laiku lai padalītos ar niekiem, kas man atnākuši.
Super! Man kā bling-bling un statement rotaslietu cienītājai ļoti patīk. Saņēmu to, kas ir augšpusē, pat akmentiņi ir kvalitatīvi un neizskatās pēc plastmasas. Linku gan iedot nevarēšu, selleris vairs nepārdod, bet ali pilns ar šādām rotām.
Arī šī ir nereāli foršā. Tieši kā bildē. Katrā ziņā iemīlējos VINTAGE HOLLYWOOD rotaslietās. Varat jūs arī apskatīt mājaslapu
http://www.vintagehollywood.co.kr/, bet faktiski visas rotas, kas ir mājas lapā var atrast ali.

Uz rokas izskatās šādi:
Šī
kaklarota tīri OK, neesmu sajūsmā, jo tā ķēdīte, kas liekās ap kaklu tāda smalka un vairāk dzelteni zelta krāsā nekā zelta krāsā, man vairāk patīk masīvākas lietas un ne tik "dzeltens zelts", bet akmentiņiem krāsa tik pat spilgti zila kā bildē. Šodien kā reiz vēl 50% atlaide var iegādāties pa 2.34$ ali.
Šī
rokasspradze atkal ir foršājā zelta krāsā, izskatās kvalitatīvi nevis tas lētais zelta variants. Akmentiņi smuki, nav baigi plastmasīgie. Man patīk.
Saņēmu arī šos
dekorus. Sanāca dabūt uz atlaidēm ali 10 gab pa 3.90$. Mēģinājusi veidot vēl neesmu, bet pasūtīju baltos un tuvāk ziemassvētkiem noteikti sataisīšu.
Par šo peldkostīmu arī esmu sajūsmā. Krāsa spilgta un materiāls tāds biezs un stapīgs, respektīvi kvalitāte laba. VS birku nebija, bet par to īpaši nepārdzīvoju :D
Šī kaklarota arī forša. Tikai man atkal nepatīk, ka tās ķēdītes, kas iet ap kaklu un tura visu to vijumu tādas smalkas, liekas, ka kādā brīdī varētu pārtrūkt, bet citādi- ne vainas.
Mazā rokassprādzīte arī forša. Biju pārsteigta par labo kvalitāti. "Zelts" nemaz nav plastmasa, kā te bija minēts, piem. tām ķēdes kaklarotām, bet metālveidīgs materiāls, līdz ar to var just nedaudz rokassprādzes svaru. Actiņa maigi zilā krāsā, kā bildē.