Nu prieks manis tas bija kaut kas jauns... :) Es gan labāk priekšroku dodu skaistai veļai bez caurumiem :D
un kas ar to uzmavu? vai kaa viņu varētu nosaukt? :D
Paula - taa "uzmava" kaa tu vinu sauc ir domata kleitam ar skelumiem sanos utt.. apgerbiem kuriem spid cauri apaksvela vai ari sanos lai neredzas malina apaksbikseem.
Sitam jokam vienreiz kautkur redzeju prezentaciju.. laikam youtubee.. esot baigi forsi..
Bet man personigi ari sitadi brinumi neuzrunaa. :D :D
Roxy, kā ar izmēriem tai sarkanmelnajai veļai? Tev ideāli sakrita ar to tabulu? Nevaru saprast, kādu ņemt... esmu 36.izmērs, bet pēc viņu tabulas skatoties 36 ir gan M gan L...
Žaketei ņēmu XS un derēja, bet te? :D
Man uz birkas rakstīts izmērs S ... nu tāds man arī apģērbam parasti ir.... un tas augums ir staipīgs un arī tās šņorītes var sašņorēt kā vajag, tā ka tikai krūšu izmēru jāpielāgo manuprāt :)
Es nupat saņēmu savu žaketi, taču izmērs par lielu, kā arī liekas, ka krāsa nepiestāv, ja kādu interesē, labprāt pārdotu - M izmērs, krāsa oranža (nedaudz spilgtāka kā bildē diskusijas sākumā), kvalitāte liekas laba. Atdošu par 10 Ls
Ja viņas ir tieš`ma tik spilgtas kā bildē tad būtu OK, bet man nojausma, ka pastiepjot viņas nebūs tik foršas.... bet ja noriskē pētc tam uzrakstii atsauksmes :)