Balliite, nu skiet gana labi viss apstradaats, protams, tonnu parnesaat nevar vina, bet pa 6 ls ir baigi laba. vakaraa ja bus laiks tad noknipsesu, nemaaku gan bildes pievienot :D
Peliite, tai somai malas (vīles) ir apstrādātas ar tādu kā gumiju, kas man jau pirmās dienas vakarā sāka lobīties nost. + otrajā dienā pārsprāga āda uz viena no rokturiem un no turienes izkrita kkādi auduma gabaliņi :)
jau agrāk te dzirdēju negatīvas atsaukmes par šo somu, bet noriskēju. kad attaisīju paku vaļā likās "wow, laba kvalitāte", bet tiklīdz somu sāku izmantot, sapratu, kāpēc atsauksmes nebija labas
Es arī neiesaku to somu pirkt Peliite
Pameklē kaut ko labāku. Man gan viņa nav saplīsusi, bet esmu ļoti vīlusies un jamet vien būs laukā, nav ko ar mantām apaugt
Šodien atnāca mana dzeltenā M žaketīte. Gandrīz der, tikai poga jāiešuj. Rokas gan tādas pašauras... Zaras žakete par 79 eiro. Izskatās, ka esmu izdevīgi iepirkusies. Pasūtīju 20. datumā, gandrīz mēnesi nāca :)
Vakar beidzot uzvilku un izgāju uz ielas savos ebay legingos...
Bāc viņi ir riktīgi vīriešu pievilinātāji :D :D :D 4 mašīnas uzpīpināja un Hesburgerā dabūju atlaidi :D :D :D
Man gan nav uzmanības trūkums organismā tāpēc jutos nedaudz neerti, bet visām kurām patīk, ka vīrieši pievērš uzmanību... iesaku iegātādies maģiskos legingus :D
Tikai jāatcerās, ka maģiski tie ir tikai savienojumā ar augstpapēžu apaviem nevis čībām 9 balerīnām) :D :D :D