Un šo. Man patīk. Gaišais ir diez gan nude (nav ne tuvu baltam, bet vairāk uz brūno), iepriekš bija diskusija, vai ir līdzīgs RUS karogam - dzīvē nav. Un diez gan liela. Nu, man ļoti patīk! :)
Mis Take - tātad tā nevar būs,ja? nu tad skaidrs. Manējais nerubī darboties ar mērlentu :D tā jau man likās..nu ok.pamēģināšu pati.
A,kāds audums šitajām jakām ir? tāds pabiezs baika, vai plāns?
Es nejauši atvēru case un labi vien ir :D jo otrā prece no sellera nav atnākusi (pirmā kopš 5.februāra), par pēdējo preci naudu dabūju atpakaļ. Pirmajai precei esmu case nokavējusi-sellers tik rakstīja, lai vēl mazliet pagaidu utt. tad tā nauda man tagad zudusi, ja?
Vēl jautājums- man tagad pie Purchase History ir norāde, ka case is open, bet nauda jau ir atmaksāta, man kaut kur kaut kas ir jānomainai, lai viss tur izbeigtos?
man arī nesen atvērās case, selleris sadusmojās, es pateicu,ka sorry, neko nezinu, prece manās rokās nav, atmaksāja naudu, un tiku pie pozitīva feedback. Es gan neko viņam nelikšu, c'mon gribēju nevis naudu, bet item!
chácha - abas tieshám ir XL, gan ebay aprakstá, gan dzívé (ebay vienai ir rakstíts china XL, us- S) audums biezs, ká baikám! manéjais ljoti priecígs par vinjám, patík!
arieta, jā, ja nokavēji case atvēršanu, naudu neatgūsi, ja preci nesaņemsi. Ja lieta atrisināta, tu pati vari viņu aizvērt. Paypal var aizvērt lietu. Laikam pie Resolution center.
já, chácha, tad tev jánjem vislielákais izmérs! tu nebrínies, man vnk vírietis mazs :D un prece ir péc Kjínas izmériem! manam normáli izméríjám un njémám, kas atbilda, ir ljoti OK.