Man tie arietas krekliņi ne īpaši. Man tāds melns. Nepatīk , ka nav apspīlēts tieši zem krūtīm, nu tur viņš kaut kā jocīgi stāv un "visu" padara mazāku :D
Padalīšos ar saviem pēdejiem saņemtajiem sūtijumiem.. :)
Auskariņi ir ļoti glīti un diezgan kvalitatīvi.. Saņemot paciņu, biju patīkami pārsteigta, jo auskariņi bija iepakoti glītā kastītē, kā tāda maza dāvaniņa..:)
Vēl saņēmu šo šallīti. Tīri tā nekas..tikai biju iedomājusies nedaudz savādāku un garāku.. :) Šallītes audums gan ir ļoti patīkams un mīlīgs, tāds zīdīgs..
arieta cik tu esi gara? Es esmu gara, bet smalka. Gribas tos krekliņus pasūtīt, bet bail, ka nesanāk tā, ka izskatās riktīgi īsi, gribas, lai ir tā, kā tavā bildē apm.
es te tāda nepraša, bet kā lūdzu var pasūtīt eBay..
kā to PayPal kodu izveido...?!
un kādi nosacījumi par piegādi..?! un ja rakstīts ka pa brīvu piegāde, pēc tam ir vēl jāmaksā kaut kas klāt..
un cik daudz preces var pasūtīt vienā reize..
Babuna, te jau tas bija skaidrots. Tes nav viens veikals. Pie katra pārdevēja ir savādāk. Citam ir vēl par piegādi, citam nav. Piereģistrējies eBay un PayPal.
Latvija vienīgi var maksāt muitas nodokli, ja pārsniedz noteiktu summu. ĪSti neatceros cik 20dolāri (?) nav vēl nācies maksāt :-D
čāča, lielākām krūtīm tieši skaistāk tie krekliņi izskatītos, mani vēl vairāk par bezkrūšu radību uztaisa :D pērc droši! Estere, es esmu īsa-164 cm un garums ir super labs!
Murra, tā ir ja tu piem esi ielogojusies ebay.co.uk, bet skaties kādu preci ar linku uz ebay.com. approx- būs tā, kur esi ielogojusies (skaitās 'tava konta' valūta).
Gribu smuku pērļu rokassprādzīti - varbūt ir manīta ebay? Un tām kas ir sūtījušas no ebay rokassprādzītes -kāds ir normāls diametrs? Piemēram, ja rakstīts diametrs 6-7 cm tas ir ok vai maza?