tás bumbas max 6 stundas briest :) tádas forshinjas, laikam 2 gadus atpakalj sútíju... nesen atradu, uzbrienináju, un vienkárshi stikla trauká stáv spilgti zilas bumbas pie manas zilás alkohola kolekcijas, skaisti!
Par žaketēm - tās, oriģināli, taču ir Zara žaketes, tā kā nav tā, ka visām, kurām tādas ir, ir tās dabūjušas no ebay. ;) (jā, manējā nav no ebay, haha! :D)
priori - nē, nu pasūtot šīs biksiņas, tie attēli ir tādi,ka der tikai skinny čikitām...nu tās jau galīgi kārnās..es kā vidusmēra sieviete, šur tur ir, šur tur nav...un tad jautāju...
čāča man arī ir tās bikses, neesmu baigi apmierināta. Man ir 1.63 un gribētos pāris cm garākas, jo viņas raujas uz augšu. Pati nēsāju 34 izmēru, varētu būt mazliet šaurākas. Domāju, ka uz 36 derēs, bet nu īpaši foršas man viņas neliekas. Pat nezinu vai pati vilkšu, varbūt kādā pārgājienā.
spidermonkey - es esmu 160 gara, un man ir vēlme pēc paīsām biksiņām :D nu tā,ka garums mani tā nesatrauktu, cik mana dupša lielums šajās biksēs. tagadējo džinsu izmērs ir (speciāli paskatījos tikko :D ) ir 28...nav ne jausmas, pēc kādiem izmēriem tas ir utt...
Varbūt kāda grib šo slaveno somiņu, sarkanu, ar iespēju dabūt Rīgā jau no šodienas četriem pēcpusdienā, rakstiet droši ;)
Viņai nav nekādas vaina, tik es nezinu ar kuru galu domāju pasūtot sarkanu, man tak nekur tāda nepiestāv :D Ja nu gadījmā gādai interesē ;)
es samaksāju 4.23 atdošu pa četri :D
nē..neesmu no Jūrmals, kaut ļoti gribētu. :D
nu ja tev ir kāds 34.-36. izmērs un tev der, bet man ir 28, pēc kaut kādiem mistiskiem izmēra rādītājiem, tad kurš tas varētu būt pēc tiem rādītājiem? 38? 36?