mazaa_blondaa, iepriekšējo papīra bumbu lampai arī pirki ebay? man bail iedomāties,kāda viņa atnāk, jo diezgan trausla taču, nu tas papīrs... tiko nopirku jysk pa 1,49Ls un, pati montējot klāt, jau biku ieplēsu...
wendii tās sprādzes ir ok, stiprinās šādi
Kas attiecas uz lielumu.. Gribētos mazliet mazākas, bet ir ok, domāju ka vasarai vnk super...un atnāca arī negaidīti ātri pasūtīju 27.02 un jau 14.03 saņēmu.. priekš ķīnas rekordātri :)
gaishums ši papīra bumba man ir kā ekperements..iepriekš man bija stikls.. No rīta aizmigusi ģērbos un iemaucu pa lampu un viss . :D nav vairs lampas :D
Šitām bija daudz un smukas krāsas, bet bija bail riskēt, redzēs kāda šī atnāks un tad ja būs ok, pasūtīsu citas krāsas ar... :)
gaishums kurā JYSK pirki? manējā neesmu redzējuso tādas.. Zinu ka ir tikai tādas garas, kas domātas grīdas lampām.. Mani jau brālis apsmej par tādām lietām ka sūtu no ebay, droši vien pašai arī nāksies montēt klāt :D:D:D:D
mazaa_blondaa, pirku 5dien Alfā... atceros,ka agrāk bija lielākas, šitā ir 35cm diametrā. montēšana jau nekāda nav, tik jāaizāķē aiz vada, bet tāpat notizlojos un saplēsu:D
Man jau ir auskaru mānija :D manā purā ir ļoti daudz un dažādi...
nesen saņēmu arī šos, tikai akmentiņi nav violeti, bet tādi roza..un spīd smuki, esmu apmierināta
Vēl gaidu šos..likām interesanti, bet bailes vilties..
gaishums būs man jāizmanās.. Es jau it kā zinu ka trauslas, bet nodomāju ka tik vnk plīst.. ;) Paldies par info.. Man tuvāk ir DAMME JYSK, bet tur tādus nemanīju.. Būs jāiet kādu dienu vēlreiz palūrēt.. "Sad tad tur ar var atrast foršas lietiņas, vēl ja fantāzija strādā un var kaut ko izdomāt un papildināt, vispār super.. ;)