uz paciņas bija atzīmēts, ka sūtīts kā gift, taču vajadzēja man tik un tā maksāt muitas nodokli 2,47 + 1 ls par pakalpojumu :/ Kāda nezin kāpēc tā? Ja jau bija uzlikts kā gifts, tad jau nevajadzētu neko maksāt..
Man ar tā ir bijis, ka atzīmēts kā gif, bet liek maksāt to nodokli. Tā ir situācijās, kad muitas darbinieki nenotic, ka sūtīta dāvana. Ja tu kaut kādā veidā pierādītu, kad tā patiešām ir dāvana, tad nebūtu jāmaksā.
Hayden, man tas pats, bet es vispār esmu interneta veikalu cienītāja, ne tikai no ebay pasūtu. Katru mēnesi pa kādām 5 paciņām vismaz :D Un tik vislaik uz to pastu jābrauc, smieklīgi jau pašai, bet nu ko padarīs. Gaidu, kad tiks uztaisīta tāda sistēma kā ārzemēs
..katram sava atslēdziņa un miers :) un no otras puses tiek ielikts adresētais pasts.
snowboom, bet Latvijā tak ir kas līdzīgs. Mans paziņa tagad pasūtīja sev tādu kastīti, tieši tāpēc, lai nav katru dienu jāskraida uz pastu. Abonēšana bija kkādi santīmi 75 laikam.
Zebiekste, dzīvē tiešām nav smukiņš. Redzēju vienai meitenei, viņam īstas lences, un tie kruzuļi baigi tuvu kaklam, izkstās pēc seno laiku hercogu apakšveļas. :D
Visas meitenes te jūsmo par krāsainajām žaketītēm....es jau pati arī neesmu labāka, bet ieraudzīju šāda veida vēl:
Nu, kāda no jums nav pasūtījusi iepriekš, lai varētu dalīties iespaidos?