Tieši sarkanos pasūtīju auskarus. nekā briesmīga tur nevarētu būt. :)
Šomēnes atkal mans ebaya limits ir galā. :D cenšos mēnesī nepārsniegt apmēram 5ls.
pasūtīju tos auskariņus, 2 šallītes un un pulksteni.
cik jūs patruveni mēnesī iztērējat naudas ebayā?
Es vienu brīdi biju nosolījusies neatbildēt uz jautājumiem, kuru atbildes meklējamas un atrodamas internetā pāris sekunžu laikā. Slinkas, jūs te dažas esat.
Man mainās dzīves vietas adrese. Kā un kur es to varu nomainīt ebay'ā? Paypalā arī jāmaina?
Cenšos katru mēnesi neiepirkties eabayā. Pagājušajā mēnesi sanāca aptuveni 20 ls iztērēt (pasūtīju somu, auskariņus, vēl visādus sīkumiņus). Citreiz sanāk tikai pāris ls iztērēt.
Pagaidām watch listā 8 lapas. woohoo :D
Ir doma izveidot kādā blogā rakstu ar bildēm par ebaya pasūtījumiem, jo aptuveni gadu jau iepērkos un ir sakrājies ļooooooti daudz lietiņu. :)
Bet vai tad nav arī slinkas? Mūsdienās informācija nav jāmeklē bibliotēkās, ir internets. jeibogu, tev taisnība, čāča, vairs neatbildēšu uz dumiem jautājumiem :)
Pie reizes - ko sakāt par tām šallītēm, kuras ar Free shiping var nopirkt pa mazu naudu? Links
Tas jau normali :)
Man vienmēr slinkums likt bildes un sarakstus, kas man ir atnācis.. eh.. daudz kas - somas, drēbes, auskari, telefona s*diņi, pulksteņi, brālim tehniskās lietiņas, datora pričendāļi utt.