Padalīšos ar dažiem saviem pirkumiem. No 19 lietām 3 tā arī nepienāca, bet nekas pilna atmaksa jau saņemta. Biju nolēmusi sagaidīt savas lietiņas un tad mest mieru eBay vismaz kamēr paiet tas Ziemassvētku trakums, bet protams nenoturējos :-D
Tādi vīrišķīgi, bet man jau tādi patīk. Pirmo vīrietis uzreiz pievāca :-D Dzīvē izskatās pat labāk. Otrajam gan tā maliņa ir nedaudz bronzīgāka nekā zeltaina, bet savādāk ir ok.
Šī atnāca ar pavisam nošķiebušos uz sāniem spalvu, tagad stāv sasprausta un taisnojās :-D
Šis mani nedaudz pievīla, jo vidiņs nav kā bildē - akmentiņš, bet gan spilgi balta plastmasa. Smuki jau ir, bet ne tas, ko gaidīju.
Diemžēl, nebija iespējas izvēlēties krāsu. Atnāca zils, man patīk. Ērti lietojams.
Sapriecājos, ka eBay'ā ieraudzīju šo pēc tam, kad atverskapi.lv meitene mazāk kā par 5ls pārdot atteicās,jo esot pirkusi daudz dārgāk. Ļoti patīk un tikai 3.99$ pērkot bez bidošanas :-)
Ļoti gribējās krūzes paliknīšus. Diemžēl viņi gan nav tik biezi kā bildē, tādi lupatīgi pat :-D Bet paši par sevi ļoti smuki, ja nu kas atradīsies, kur izmantot :-)