Es jau otro stundu lasu šo diskusiju :D Nedaudz, protams, nokavēju :D bet vienalga interesanti. Žēl tikai, ka šāda diskusija nav bijusi daudz agrāk, un, no otras puses, ka tagad visas, kas ieraudzīs uz ielas meitenes ar līdzīgām žaketēm vai citam lietām, uzreiz domās, ka no cosmo diskusijas. Briedis saskumis(:D), jo briedim ir 6 dažādu krāsu šāda veida žaketes, pirktas zara, reserved, bershka un cubus veikalos, vairākas jostiņas ar sprādzi tādu kā bantīti (divu veidu, abus tagad atradu ebay) - pirku katru par 8Ls origo veikalā mone, uzcenojums, protams, normāls. Un vēl pāris lietas, ko ar savu cauro galvu jau pa pāris minūtēm aizmirsu :D Bet nu jā, biju jau aizmirsusi par ebay, jo man parasti nav pacietības rakāties un kko meklēt, esmu tam par slinku, kā arī tās lietas tomēr pārsvarā nav kvalitatīvas. Jau pāris gadus neko nebiju pasūtījusi, tagad vismaz radās iedvesma vēl uz pāris žaketēm. Tā kā tādas vienmēr esmu pie visa valkājusi, prieks, ka vismaz tagad lētāk varēšu nopirkt. Izlasīšu līdz galam diskusiju, varbūt ieraudzīšu vēl kko foršu, nu, tad jau redzēs :)