Šodien saņēmu tas zeķbikses (no sellera, par kuru bija negatīvi komentāri).
Gaidīju ar bailēm, bet man paveicas - ir veseli, man ideāli der (tikai ir bišķiņ par platu jostas daļā, bet turas).
Un jā, viņi max ir 40Den. Un tiešam der tikai S izmēram.
Vilkšu darbā zem biksēm.
Un vēl esmu ļoti apmierināta ar šo, žēl, ka nav vasara:
Kādai ir šāda blūze? Viņas vēl ir ar sirsniņām un citiem ornamentiem.Nu lieta tāda, ka es stulbene nepamanīju,ka izsolē vinnēju L izmēru, samaksāju un tikai tagad apskatījos,ka L izmērs.Es parasti ņemu asian M. Tām, kam ir tāda blūze.Kāda viņa ir.Var būt nedaudz brīvāka?Kuru izmēru ņēmāt?
Ak jā, es izskaitīju,ka šobrīd gaidu tieši 20 paciņas :D
Nujā.
Bet nezinu, vai izskatīsies tas izmēru lielāks.It kā aizrakstīju sellerim vai nav mazāku izmēru.Atbildējis vēl nav, bet cik paskatījos viņa veikalā, tikai L izmēri.
ērzeli - man ir tāda blūze, gan tā, kas bildē un arī ar sirsniņām. Es pat nezināju, ka viņām ir izmēri, domāju, ka one size :D man abas ir vienāda izmēra un viņas ir tādas paplatas, nu tieši kā bildē :) man audums arī patīk :)
Tā. Pupu tēma man jau apnika :D, tad nu padalīšos savā atsauksmē par kleitu, kas atnāca super ātri.
Viss ok, kvalitāte arī ok (70%poliesters, 30%viskoze). S/M izmērs. Man ir S izmērs, BET kleita vairāk der M izmēram (ne ļoti lielam). Mugurā mazliet par platu un rokas arī. Uzvelkot žaketi izskatās labi un tas viss nesmukums noslēpjas, bet... negribu tā. Ja ir kāda gribētāja, varu atdot par 10Ls.