comic_sanss diemžēl par izmēriem līdz Ziemassvētkiem vēl neko nevarēšu pateikt. Kā jau teicu, paciņas saņemu pie drauga vecākiem, jo tā ir vieglāk, ja mājās ir kāds , kas tās var saņemt. Es ņēmu M izmēru, manā linkā, šķiet, tas ir venīgais izmērs. Man krūšu apkārtmērs liels, Eiropā nēsāju M, bet ķīniešos skatos, kas nu atbilst (L vai XL), un tad jūtos resna, un mans draugs tāpat hihihi :D
Inky atverskapi man nederēs, jo nedzīvoju Latvijā. pirms laiciņa biju izrakusi lētās blūzes, šķiet, ka selleri arī publicēju, bet šķiet, ka visi apšaubāmi bija. Sasūtīju jau viskautko, jāskatās, kas no tā visa atnāks un kur disputi būs jāliek.
Bet jā - manā drēbju skapī ir 2as blūzes no Ķīnas, kas ir tīri sakarīgas. Viena ir tā melnā ar lentīti ap kaklu un īsām piedurknēm un bēšo apkaklīti, kas te kkad forumā ceļoja, bet es biju pāsūtījusi agrāk, pirms atklāju šo forumu.
Un otra ir baltā blūze, ar melnu mežģīni un ruffled apkaklīti (kā reize šodien uzvilkta). Un kas ir pluss - kad draugs gludinās un cīnās stundām ilgi ar saviem biroja kokvilnas krekiem, es gludinu tikai dažas no savām drēbēm, kur citādi nevar. Un Ķīniešu blūzes nav jāgludina. Pēc neskaitāmām mazgāšanām un žāvēšanām ļoti labi saglabājušās (pirmoreizi domāju, ka pēc veļasžāvētāja nu noteikti saplēstas vai izkusušas lupatas izvilkšu ārā...)