Viiiii*, viņai nav paypal konta lol, jo tādu vajag tikai eBay un iepērkoties Ali maksā ar karti :D Ditusja, būs jāsarunā ar kādu draudzeni vai sarunā ar selleri, ka caur dispte atgriež, jo tad iet uz karti.
Sveikas, meitenes! :) Jautājums tām, kuras ir sūtījušas šo kleitu. Man ļoti, ļoti patīk, bet kaut kā baidos, ka nebūs par īsu, jo esmu gara. Kā jums šķiet, viņa derētu uz 1.77m auguma? (iespējams par to jau iepriekš šeit bija runāts, bet es nevarēju atrast)
Koncha, es arī uz to kleitu visu laiku skatos :D Es gan neesmu skatījusies izmēru tabulu, tur parasti ir rakstīts arī garums. Paņem mērlenti, pieliec pie pleciem un sapratīsi vai ir par īsu :D
champagnesky, ali rakstíts ka tá kleita ir 122 cm gara? cik tu esi gara, ja tev tá kleita pa garumam der? es ar uz to kleitu skatíjos, bet man vajag garumu 150 cm...
Labvakar meitenes! Vai kāda no Jums ir sūtījusi slavenu brendu lūpukrāsas vai lūpukrāsu pāraudziņus no ebay? Vai varat padalīties ar linkiem? Ieteikumi?
čiepa-mīļš paldies.
vari lūdzu ielikt to laku linku? caur meklētāju neuzrāda tādu.Cik ilgi viņa turas?cik kārtas liec?
Un cik ilgi tajā lampā turi? Daudz jautājumu :D