sagaidīšu vēl vienu paciņu un tad jau varēšu padalīties ar saviem pirkumiem, beidzot pa 3 gadiem mani wish listi ir pilnībā tukši :D interesanti, cik ilgi noturēšos :D
Jautājums- vairākas preces ir jau Latvijā,parādās ka lidostā. Cik ilgi viņas tur parasti ir? paciņas ceļošana pa LV parādīsies tajā pašā majaslapā,vai citā jāskatās? pasts.lv nekas neatrodas. Viena paka lidostā ir no 29.10.14 jau.
betixx, labajā augšējā stūrī ;) Linda57, neko nevar saprast no rakstītā. Kā Tu zini, ka ir Latvijā? 17track.net? Varbūt Ķīnas lidostā uz izsūtīšanu uz Latviju? Jo tikko kā ienāk Latvijā, parādās arī pasta mājaslapā.
Latvijas muitā jau nto dienu marinējas mana skaistā kleitiņa, nezin, kad būs lemts iegūt šo kleitu:D:D:D
Savukārt ledusskapja magnētiņi ienāca vēlāk par kleitu, bet dabūju es viņus ātrāk. Tā nu mans ledusskapis ir izpušķots:D
Man tagad arī divas paciņas laikam lidostā sēž,jo abām ir parādīts,ka jau 10.17 ir ieradušas Lv,bet ar tādu izsekošanas numuru pasta mājaslapā nekā nav. Drīzāk kaut kādu iemeslu dēļ ir mainīts numurs un vienkārši jāgaida.
http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Women-Sexy-Dress-Embroidery-Lace-Leaf-Print-Sleeveless-Mini-Dress-/400717860793?pt=US_CSA_WC_Dresses&var=&hash=item5d4ca54fb9
Meitenes, varbūt kāda ir pasūtījusi? Bija tas ko gaidījāt/nebija?
Sveikas! :)
Varbūt kāda var ielikt šai blūzītei ebay linku?
un man ir vel viens jautajums, ja nu tomēr, kāda ir saskārusies. kartei beidzās derīguma termiņš, atnāca jauna karte, un tai tie cipari kas jāievada aliexpress pasūtot ir savādāki, līdz ar to man met virsū, ka karte nederīga. varbūt kāda zina, kur un kā es kaut ko varu labot?