Meitenes, kas ir sūtījušas gēla lakas, jums arī katrai lakai bija jāiet pakaļ uz pastu??Ja suti no dažādiem pardevejiem, tad katrai atseviski bus jaiet pakal. Ja no viena, tad viss atkarigs kaa pardevejs sapako preci - var but, ka katru pudeliiti atseviski, var arii visas kopaa.
Un tās, kas ir saņēmušas UV lampu, arī bija jāiet uz pastu pakaļ?? Draudzene saņēma pa taisno, nebij uz pastu jāiet!TO MĒS NEZINĀM!!!! Vari zīlēt kafijas biezumos :D Viss atkarigs no pasta. Parasti gan nav jaiet pakal taam lietam, kuras var ievietot pasta kastiitee, bet lampa pasta kastee neieliidiis. Vai ari jacer uz pastnieci - ka vinja pacinju gribes piegadat tev pie durvim (parsvara taa tas nenotiek, jo normali cilveki darba laika nav sastopami maajaas).
Reāli, cik ilgi maksimums esat gaidījušas un saņēmušas paciņu no Ali?
Gaidu vairāk kā 2 mēnešus, man vairs nav pacietības. Ir atnākušas jau preces no ali, ko esmu sūtījusi daudz vēlāk. Kāda iespēja saņemt?
2 meneshus un esmu pat pagarinajusi sanemsanas terminu, jo ielukojos tracking numura, kas teica, ka paka ir LV muita. Galvenais, dari kaut ko, ja tuvojas protection teminjs - pagarini piegades laiku vai sazinies ar pardeveju.
Ir tā ,ka paypala man viens pārdevējs atgrieza naudu par preci. Nauda man uzrādījās manā paypal kontā, vakar pasūtīju zābakus, naudu kā vienmēr noņēma no konta,bet arī tā naudiņa no paša paypala pazuda un palika pa nullēm.. kur viņa ir? Zābaku pilno cenu visu noņēma tikai no bankas konta.Nauda atpakal uz kontu var parskaitities pat 2 nedelas. Nestreso, bet gaidi. Izskatas, ka refund ir precesā.