Pēc 3,5 nedēļām beidzot arī es saņēmu savu rozā Zaras žaketi, M izmērs! Plecu platums un roku garums ir ok, tikai dikti plata "vēdera" daļā, :) nezinu vai pat līdzēs pogas pāršūšana, būs jānēsā vaļējā veidā. Bet krāsa ir super spilgta.
Bet patīkami pārsteigta biju par šiem - divus pārīšus paņēmu - baltus un melnus :)
http://www.ebay.com/itm/Fashion-Women-Girls-Ladies-Rabbit-Fur-Hand-Wrist-Warmer-Winter-Fingerless-Gloves-/320967365422?pt=US_CSA_MWA_Gloves_Mittens&var=&hash=item4abb25532e
Dīva Izskatās, ka tā ir tā lētā, zamšāda, kas pēc taustes atgādina samtainu kartonu... :/ Vienreiz pasūtīju balerīnu čībiņas zamša. Pa kaut kādiem 16$. Nebija labas.
Šo es nesaprotu.Tās,kuras valkā tos cimdus bez pirkstu galiem,jums vaitad pirkstu gali nesalst?? :D
Rudenī vēl būtu saprotami,kaut gan man pat tagad salst, bet nu ziemā taču ar tādiem neiet, ne?
Starp citu, vakar savā piemājas bodē atradu siltos ziemas legingus un tikai par 1.50Ls. :) Tiesa gan, tur bija tikai melna krāsa. Izmērs tipa universāls M-XXXL, bet ja jau es uz savām garajām kājām varēju uzstiept bez problēmām, tad viss ok. :) Iesaku! :)