iespējams pārdevējs ir iedevis nepareizu tracking numuru, lika gaidītTā tas arī ir - nepareizs numurs iedots. Es neko nedarītu - man tā ir bijis vairākas reizes, citas reizes vispār tracking numurs nav iedots. Kam man tas numurs? Ebay tak arī nekāda numura nav. Gaidu, kad atnāks paciņa un miers. Ja nenāk un tuvojas tas protection laika beigas, tad var vērt vaļā lietu, bet dēļ, atvainojos, s*da tracking numura tirdīt pārdevēju.... Ko jūs darāt ar tiem numuriem? x100 dienā čekojat?
4 mēneši, un tagad tu cel paniku? Es vispār negaidu ilgāk par norādītajām 45 dienām.Tas ir Ebay, Aliexpress ir 60 dienas. Nejauc galvu, citādi citas te ALI pārdevējus jau pēc 45 dienām sāks trobelēt :D
Prasību iesniedzu, noraidīja.. kāpēc, nesaprotu. tad nu tagad pēdējais piliens ir atrast padomu kas palīdzētu...Kur vispār sūtīji? ALI? Ja prasību iesniedzi mēnesi pēc izsūtīšanas, tad skaidrs kāpēc atšuva - tās ir tikai 30 dienas, bet sūdzēties vari, ja nāk tuvu 60 dienām. Vajadzēja mēģināt otreiz, kad nāca tuvāk 60 dienām. Būs tagad mācība. Neko citu tu tagad nevari darīt - gaidīt un cerēt, ka paciņa atnāks. Vēl vari mēģināt rakstīt pārdevējam, bet pati jau raksti, ka viņš neatbild. ALI te vairs nepalīdzēs, jo esi nokavējusi 60 dienas.
Aija labi, paldies par informāciju. Jauku dienu!Lai tev veicas nākamo reizi!