Alise, es neveru vaļā lietas, bet uzrakstu pārdevējam 42. Dienā no samaksas brīža. Ja no viņa nav reakcijas - 44 veru lietu vaļā. Bet tā vēl nav bijis. Viņi parasti ātri piedāvā risinājumu :)
Ah 45 dienas. Nu jā, es arī parasti sazinos, turklat zinami selleri, negribas, lai pec tam vairs nesuta uz LV, ta jau ar daudziem labiem pardevejiem ir noticis. Gan jau kaut kur aizkavejušas, rit vajadzetu būt /domu spēks/ :D
Kā rīkoties, ja uzrāda, ka ir piegādāts informatīvais paziņojums par preces atrašanos pastā, bet pastkastītē nav šī paziņojuma? Kas tieši pastā ir jāuzrāda, lai saņemtu savu paciņu?
Murrra
Pirms kāda laika pasūtīju, no UK. Lampiņa pilnīgs s*ds. Drīzāk acis var sabojāt nekā kaut ko normāli redzēt tajā gaismā.
Linku gan vairs neatradīšu. Bet sūtīju apmēram šādu.
Nepažēlo naudu, pasūti normālu. :D
Murrra - Man ir tāda kā Tavā linkā, toreiz domāju, ka būs okej, pasūtīšu, un izmantošu. Tā viņa atnāca, strādāja, smuki spīdēja, bet nu tagad viņa vnk stāv, neizmantoju, 1nu reizi tik esmu izmantojusi, un domāju, nu i, kapēc vajadzēja man tādu :D
Par vīriešu t-krekliem
Pasūtiju šos divus melnu un brūnu, tā jau viss būtuv ok der, bet tā rūtainā daļa rokām ir ļoti šaura apkārtmērā un griezās rokās (pārdevu abus).
Parasts t-krekls, laba kvalitāte, parasta maika.
Vēl padalīšos ar pēdējiem pirkumiem JOSTA ņēmu balto, labas kvalitātes stingra josta.
Skaitās T-KREKLS, man patīk ņēmu pelēko un ir tāds kā tai meitenei mugurā, tikai apakšējā maiciņa ļoti caurspīdīga, bet tas jau neko nepasliktina.
Meitai KLEITU ar gaiši zilo kuplo apakšu. Kūstu cik labi izskatās viņai mugurā. AUSKARI - ļoti labi un skaisti.
Zimba- kas vainas somai? Var palūgt reālu bildi? Tieši esmu ielikusi vēlmju sarakstā šo somu :)
Pati šodien saņēmu šo maku:
Sūtīju sarkanu, jo man ir līdzīgs, tikai rozā un kas nu...attaisu paciņu un tur iekšā rozā maks :D biju nedaudz vīlusies, jo gribēju tieši sarkano, bet tagad divi rozā :D Tā jau foršs, kvalitatīvs un pirku uz akciju pa 2 eiro. Līdzi nāca arī lencīte, ko pieāķēt.