Meitenes, vai kāda šeit ir sūtījusi kko no iherb.com? Es pasūtīju, bet man jau mēnesi nenāk. Pat ilgāk. Ko lai dara? Varbūt kāda zina, kur var nočekot viņu traking number?NAv vinjiem numura. Ja neatnak, tad pazudusi. Naudu neatgusi no vinjiem, jo sutits ar parasto pastu, nevis DHL u.tml. Es pakas esmu 2 men gaidijusi, agri vai velu atnak.
Aaa,es tagad nesen saņēmu legingus no aliexpress. Nu smuki jau jā, rakstīts arī XL izmērs. Bet nu... tie legingi neder pat manai mammai,kurai ir S izmērs. Maziņi nu dikti.Pievers uzmanibu aprakstam!! parsvara vinji norada kiiniesu izmerus, kas vienmer ir 1-2 (ja ne par vairak) izmerus mazaki ka muusu. Respektivi, vinju XL varetu atbilst musu S vai M. Taa nav pardevaja vaina, bet, diemzel, tava.
Meičuki, man muļķīgais jautājums - man ali pārdevējs ir gatavs atgriezt naudiņu un prasa norādīt savus paypal datus. Kas tieši man viņam ir jādod? Nav iepriekš bijis vajadzības, jo pārsvarā lietoju eBay.Ali un Paypal? Parasti naudu atgriez uz karti, no kuras maksaji, jo Paypal Ali veel nav piesaistits, vao ari es ko esmu noguleejusi?
Kur jūs izsekojat savas paciņas, kurā mlapā? Un kāds numurs tur tieši jāraksta?Izsekojam te http://www.17track.net/index_en.shtml Un iekšā jaavada, protams, izsekosanas numurs. :D
Kā vispār notiek tā sūtīšana? Nesaprotu kāpēc tik ilgi jāgaida.Kas KONKRĒTI tevi neapmierina? Ja esi pasutijusi, tad gaidi. Mes tacu nestradajam pastaa un nevaram tavu paku piegaadaat aatraak. Turklat, ja jau esi pasutijusi, tad tev ir zinama pasutisanas kaartiiba.