Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

youtube / epasts

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sveikas! :)
Tik ilgi nav nekas rakstīts.., bet šoreiz nepieciešamas idejas. :D

Kāds gudrinieks bija ''izgājis'' no mana ''youtube channel'', kā rezultātā šobrīd netieku tur atpakaļ. Mēģināju uz visiem saviem epastiem aizsūtīt paroli caur ''ierakstiet epastu, aizsūtīsim paroli''. Nekā. Ļaunākais, ko paredzēju, notika - paroli nosūtīja, bet uz epastu, kuram mani nelaiž klāt. Ti- kādreiz apollo (tagad esošais lattelecom) neatpazīst mani. (Un viņu mājaslapā vispār nekādas kārtības nav) Zinu, ka paroles pareizi rakstu, jo neesmu mainījusi, bet... Ko lai dara? Man tik ļoti gribas atpakaļ savas mūzikas izlases. :D
15.08.2012 20:05 |

Reitings 5941
Es viņiem atdotu savu epastu, ja tik ļoti grib, bet lai atgriež vismaz manu ''tu-trubas kanālu''. :D

Ir kādai līdzīga pieredze?
15.08.2012 20:06 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
jā ir līdzīga pieredze. rezultāts - viss pa pip***em!
youtube visam sniedz tikai random atbildes (jau sagatavotās) nu.. jā tik liela kompānija Tavai problēmai īpašu uzmanību nepievērsīs.
man youtube sāka besīt līdz ko apvienojās ar google corp. ar to arī visas manas problēmas sākās.
nu jau gandrīz gadu esmu samierinājusies, man ir jauns kanāls un viss ir tīri labi.
bet sākumā ilgi gruzījos, manas video izlases pazušana vēl nebūtu nekas, bet man bija augšupielādēti vairāki video no dažādu vietējo grupu koncertiem, kuri arī, protams pazuda līdz ar visu veco kanālu.
15.08.2012 20:15 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
ja Tavas izlases bija publiskas, varbūt vari tās atrast ejot youtube.com/user/Tava konta nosaukums
15.08.2012 20:17 |

Reitings 5941
Paldies par atbildi. :) Cik noprotu - nav cerības. :( Žēl gan, bet rīt laikam lattelecom uzbrukšu, jo nevēlos padoties tik ātri. :D

Man tikai 2 izlases bija ''publiskas'', bet tās tieši tās, kuras neklausījos.

Vēlrei- paldies par atbildi. :D
15.08.2012 20:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits