Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Fantāzijas serviss?

Reitings 49
Reģ: 15.08.2012
Sveikas,

šobrīd meklēju darbu, un uzdūros internetā sludinājumam, ka tiek meklētas meitenes istabenes darbam. Princips tāds, ka tev jābūt augstpapēdenēs, seksīgi ģerbtai un jātīra māja, kamēr tevi vēro mājas īpašnieks. Un ka tas nav saistīts ar intīmpakalpojumiem, bet tu tā vnk piepildi vīriešu fantāziju par seksīgo mājkalpotāju.
Ir tā, ka šobrīd man riktīgi ir vajadzīgs darbs un šo varētu savienot ar mācībām, bet... mana tikumiskā audzināšana mani bremzē un pie tam Rīga taču ir tik maza.
Ko jūs par šo domājat? Darīu ko tādu?
15.08.2012 19:08 |

Reitings 444
Reģ: 23.07.2012
es tieši tā pat kā tu, mana audzināšana (par ko es ļoti pasakos) to man neļautu. pati ar galvu arī saprastu, ka tas var visādi beigties. sākšu jau runāt kā ome, bet paklausies, kas notiek visapkārt mums. katru dienu ieejot draugiem.lv redzu, ka kāds cilvēks atkal ir pazudis.

es tev neieteiktu tur iet. saprotams, ka nauda ir vajadzīgs, bet dzīvības drošība ir pāris pakāpienus augstāk. pameklē intensīvāk citur vēl darbu, sūti savu CV un uzņēmumiem.
15.08.2012 19:12 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
arī šitam piedāvājumam uzdūros. kad saņēmu darba aprakstu (Tevis minēto darba principu) neko uz e-pastu neatbildēju.
es neko tādu nedarītu. fuj, nēē, nekad.
15.08.2012 19:13 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Haha, tāds sviests, ko tik cilvēki neizdomā :D Tas jau pats par sevi IR intīmpakalpojums, vai arī mēs ar šo vārdu tagad saprotam tikai.. es atvainojos.. iespraušanu...
15.08.2012 19:16 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Es jau nu noteikti neietu uz tādu darbu!
15.08.2012 19:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits