Quest, jā, piens un piena produkti ir vieni no tiem, bet cik zinu, vienīgi siers neko neietekmē, jo tā gatavošanas procesā pienā esošie hormoni nesaglabā savas īpašības. Protams, nezinu precīzi kā tas notiek. Bet tas katram individuāli, gandrīz vai tāpat kā ar alerģijām, citam ir, bet citam nav. Un sev esmu ievērojusi, ka gaļa kaut ko ne tā dara. Kā vairāk neēdu biežāk kā reizi mēnesī un arī ne vairāk par pāris kumosiem vai desas šķēli, viss kārtībā. Zinu meitenes, kas izmēģina piena produktu nelietošanu uz kādiem 3-4 mēnešiem (ne mazāk), lai pārbaudītu, vai ādas stāvoklis uzlabojas. Mēģināts jau nav zaudēts, iespējams kaut ko izdodas atklāt :)
Vēl sev sanāca novērot, ka man ir jūtīga sejas āda un lielākā daļa kopšanas līdzekļu tikai vēl vairāk sakairina ar visām savām ķimikālijām :@ Tagad cenšos atrast labus dabīgos līdzekļus.
Pagaidām kaut kas, ko pilnīgi noteikti varu ieteikt ir termālais ūdens. Superīgi nomierina jūtīgu ādu un mitrina tajā pašā laikā :) Un par cik no aknes ir palikušas rētas, protams, gribas to visu nomaskēt dienas laikā, bet tonālo nekad vairāk nelietošu kopš atklāju BB krēmu. Un nē, ne Garnier, ne Maybelline ne L'oreal. Tie man asociējas tikai ar pakaļdarinājumiem un centieniem nokopēt īstos BB krēmus. Pašlaik man topā Skin79 BB krēmi. Viņu mājaslapā var atrast sev piemērotāko. Savējo pasūtīju ebay, bet tur dikti jāuzmanās no viltojumiem, tur to ir ļoti daudz.
Tā kā nevajag zaudēt cerības :)