uztriepes no dzemdes kakla ņem sieveitēm kam biji sekss ,bet vai arī ņem tad ,kad izmantoja prezeratīvu. un ko norāda šis pārbaudijums,ko viņš parāda beigās rezultātos.
Ņem visām, kas sasniegušas 25 gadu vecumu, vienalga ar kādu seksu nodarbojušās.
Viss process ir dzemdes kakla vēža savlaicīgai pamanīšanai.
Rezultāti uzrādīs vai ir izmaiņas šūnās.
Uztriepe var arī kādu sēnīti parādīt uc. tādas lietas... kuras var saķert piem. apsēžoties sabiedriskajā uz poda, no sintētiskas apakšveļas uc. faktoriem... Jo ātrāk atklāj jo ātrāk var ieliekot kaut kādas svecītes pie uz nakti izārstēt... Nav tak nekas traģisks...
kad es biju pirms 2mēnešiem pie ginekologa tad man tikai apskatijās un nekādas analīzes netaisīja.vai man vajadzēja pašai prasīt lai uzstaisa tās standarta analīzes?
es biju pirmo reizi pie viņas,bij tā ka aizgāju mani pārbaudīja,tad man bij vairāk izdalījumu uzrakstīja zāles,tad pēc kādam 2nedēlām vajadzēja atradīties bij viss kartibā
Cik zinu uztriepi ņem visām meitenēm, kas ir nodarbojušās ar seksu, jo dz. kakla vēzi ierosina HPV (cilvēka papillomas vīruss) ar tā veiktajām izmaiņām epitēlijā. Bet ja dzimumdzīve nav dzīvota, tad atrast CIN 1-3 ir ļooti maza varbtība.