Vienígais bērns ģimenē!

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Nus,cik daudz mēs te esam - pirmie un vienīgie?m :)
Vai tas,ka jums nav ne brāļu vai māsu jūs šodien kaut kādā veidā ietekmē,piem,patīk būt vienai utt.
Man kā vienīgajam bērnam,un es nebiju izlutināts knēvelis,ir grūti dalīties. Piefiksēju visu laiku. Nevis ar ģimeni,draugu,ar tiem tuvākajiem. Piemēram,nopērku sev banānus,jo draugam negaršo,atnāk pie viņa draugs ar meiteni,iedod tiem manus banānus! Nu sūds nu tie banāni,lai takš ēd,bet man ieslēdz tas ne-dalīšanās mehānisms,ka tie ir mani.
14.08.2012 18:47 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu vienīgais bērns... dalīties gan protu... BET es varu traka palikt, ja piemēram sasmērēju maizītes sev un draugam un tad kad viņš apēdis savas, garām ejot vēl nokož no manas... tad no manis dzirksteles šķiļas... viņš toties ir vecākais bērns kurš jaunāko brāli vienmēr apcēlis... tad nu mums ir šitā.... :D
15.08.2012 09:11 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Neesmu es vienīgā, man ir divi fantastiski brāļi. Bet ne par to ir stāsts, pazīstu vairākus cilvēkus, kas ir vienīgie bērni ģimenē. Nekad nebiju aizdomājusies par šādu tēmu, bet, ja tā labi padomā tad tā ir, ka viņi ir skopāki un egoistiskāki.
15.08.2012 09:57 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Es neesmu vienīgais bērns ģimenē, man ir brālis 10 gadus vecāks. Mani uzaudzināja mamma, brālis un vecvecāki. Neteiktu, ka nemāku dalīties, bet mamma ar brāli vienmēr atdeva to labāko man. Bērnībā dzīvojām diezgan nabadzīgi, citreiz bija ļoti maz pārtikas. Kā mamma teica,vispirms paēdu es, tad brālis un ja palika pāri tad mamma. Esmu pieradusi, ka man ir viss pats labākais, kas var būt.
Pie vecvecākiem dzīvojot laikam arī iemācījos dalīties, jo tur bija arī gadu vecāks brālēns.
15.08.2012 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits