Neesmu vienīgais bērns ģimenē, bet viena minēja, ka ir trakāk, ja ar brāļiem/māsām ir lielāka gadu starpība, tad tie arī lutina. Nu nezinu, man ar brāli ir 4 gadi starpība un ar māsu 8 gadi(dzimām ik pēc 4iem gadiem). Brālis ar māsu mani pieskatīja, palīdzēja vecākiem mani audzināt utt., bet tā, lai teiktu, ka biju luteklīte - nē. Varbūt mani vairāk lutināja nekā brāli un māsu, jo finansiālā situācija bija labāka nekā viņiem agrā bērnībā(3-4 gadi). Bet es arī esmu mīļākā no bērniem, man patīk lutināt mammu, samīļot, sabučot, pat tagad ļoti reti viņu redzot iesēžos klēpī un samīļoju. Varbūt tāpēc man bija vieglāk izdīgt saldējumu utt. bet saldumus īpaši neēdu bērnībā, man končas varēja nedēļu stvēt, kamēr brālis noēda. Man labāk pie sirds gāja augļi, dārzeņi, ko pagrauzt un ziemā kompoti :) Manuprāt tas ir pats, pats labākais, neviens saldums nestāv klāt.
Mana kaimiņiene bija vienīgais bērns ģimenē, viņā ļotiatspoguļojas tas, ka dabū visu un ir egoiste, bet ko var gribēt, ja suni baro ar karbonādēm :D Tad iedomājieties kā notiek viņas lutināšana :) :) Atceros, ka pirms gadiem 5iem viņa uzvedās kā mežonis, pa mājas pagalmu staigāja, klaigāja, ka manā pagalmā varēja dzirdēt. Un man ir trauma no viņas, kad kopā spēlējāmies, viņa mani ieslodzīja savā šķūnī.(viņa jaunāka, bet augumā bija daudz lielāka nekā es) :D