Sveikas! Gribas papildināt savu blogu listi, tāpēc gribu pajautāt, kādus latviešu blogus esat iecienījušas ikdienā lasīt? Var nebūt arī latviešu, ja ir kaut kas ļoti interesants. :D
Zinu, ka latviešiem nav īpaši izteikta blogeru kultūra, bet kosmētikas blogi ir saradušies diezgan lielā skaitā, varbūt kāds man ir paslīdējis garām nepamanīts, padalamies. :)
nevienu latvieshu blogu nelasu, ir paaris recepshu blogi, kur reizeem ir interesanti apskatiit dazhas jaunas receptes. Man personiigi garlaiciigi liekas visi kosmeetikas, recepshu blogi, manupraat nu blogam jaabuut kam veertiigaakam. Ljoti interesee celjojuma blogi, vai to cilveeku blogi, kas dziivo aarzemees un staasta par konkreeto valsti visu, bet taadu ir maz, esmu lasiijusi tikai aarzemju blogus par shaadaam teemaam.
Es laikam esmu vecmodīga, bet mani absolūti neuzrunā ne pati blogošana, ne baigā sekošana un lasīšana.
Pa retam iemetu aci Becky velveltmimosa lapā, Kikas virtuvē un ņamša lapā.
Ar lielu interesi lasīju šo 2 latviešu meiteņu blogu par viņu ceļojumiem pa D-Ameriku. Vnk fantstiski, bet pašlaik cik saprotu, meitenes ir LV un vairs neraksta.. Žēl, blogs tiešām bija interesants, ar humora noti
Palasu šo... jo šī sieviete man zināma arī personīgi... interesantas receptes un ne tikai....
ļoti noderīga ir informācija par PH diētu tur... lai gan man pašai diētas nevajag... ievas veselībā ( vai kādā no šitiem veselības žurnāliem) bija raksts ar bildēm, ar viņas rezultātiem pēc PH diētas... atceros viņu kā pamatīgi apaļu... tagad bija wow rezultāts...
Vienīgās blogeres (vismaz, cik es zinu), kuras principā vienmēr raksta par kvalitatīviem zīmolu produktiem. Žēl, ka nav vairāk tādu, jo n-tie blogi, kuros dominē Drogu produkti, mani neuzrunā.
Nu ja, Drogās iepērks tikai zemākais slānis, lai lektu augstāk par savu dibenu, jāsaka, ka Drogās iepirkties ir slikti un neprestiži.
Nav laba, katrs redz to, ko vēlas redzēt. Drogu produkcijas atsauksmes mani neinteresē, nevis tavu iemeslu dēļ, bet gan tādēļ, ka, cik mēģināts, tie man nav derējuši sastāva, kvalitātes, reakcijas, vai kādā citā ziņā. Pieturos pie pārbaudītām vērtībām, tāpēc arī interesē blogi, kuros apskatīti zīmolu produkti, kuri pārsvarā nav mani pievīluši.