pārtrauktais dzimumakts

Reitings 2
Reģ: 30.07.2012
Sveikas meitenes!
Mani uztrauc viena lieta, ceru, ka varēsiet palīdzēt ar kādu padomu. Tātad:
Svētdien no rīta ar draugu pārgulējām, diemžēl tajā visā karstumā neizsargājāmies (es gan parasti esmu pret to) un mums bija pārtrauktais sekss, taču to atkārtojām kādas 2 reizes. Pirmajā viņš paspēja izvilkt, otrajā nebeidza, taču mani satrauc tas, cik liela iespēja, ka pēc pirmās reizes varējām iekrist (ņemot vērā, ka nenomazgājāmies) ?

Un vēl - tajā dienā man bija mēnešreizes (ne pārāk spēcīgas), izskatās, ka šodien iet uz beigām. Cik liels ir risks palikt stāvoklī, ja to dara mēnešreižu laikā ar pārtraukto? Un kurā mēnešreižu periodā ir visbīstamāk?

Principā es ļoti satraucos, vai neesmu iekritusi, nekādas pazīmes man loģiski vēl nevar būt.. Baidos dzert avārijas kontracepciju, jo esmu dzirdējusi, ka tas nav nekas labs veselībai.
14.08.2012 01:02 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
sinchy, arī Tev piekrītu! Bet nenoliegsi taču ka OK; spirāle, nuva ring, prezervatīvi; ir daudz drošāki par pārtraukto ?
14.08.2012 18:55 |

Reitings 160
Reģ: 29.01.2009
welsh ar vīru esam kopā jau 8 gadus un pārtrauktais ir mūsu vienīgā izsargāšanās metode, tfu tfu tfu līdz šim nekad nav pievīlusi- kā iepriekš rakstīju, 2 bērni plānoti, sanāca ar pirmo reizi :) tā kā, manuprāt, šī metode drošības ziņā neatšķiras no citām :) varbūt kā kuram, nestrīdos
14.08.2012 19:01 |

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
mr laikā var palikt stāvoklī, viss atkarīgs no tā, kāds ir cikls (cik dienu)
14.08.2012 19:19 |

Reitings 210
Reģ: 14.07.2012
Vispār mēnešreižu laikā būtu ieteicams izmantot prezervatīvus. Tas pasargā abus partnerus no inficēšanās iespējām. Izdalījumos, kuri veidojas mēnešreižu laikā, var atrasties mikrobi, kas var nonākt vīrieša urīnizvadkanālā un radīt iekaisumu. Tāpat arī sievietes dzimumorgānos mēnešreižu laikā vieglāk var rasties iekaisums no mikrobiem, kas tur var nokļūt no dzimumlocekļa..Un runājot par tavu jautājumu, tad nē, nav iespējams..
14.08.2012 19:35 |

Reitings 2
Reģ: 30.07.2012
OK, paldies par viedokļiem. :)
14.08.2012 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits