Ar mani kaut kas vairs nav kārtībā - NAV neviena vīrieša izskata ziņā, kura dēļ biksiņas paliktu slapjas, t.i.,
nu kuram nevarētu neiedot
Tāpēc nav arī vīrieša tipa. Nekā nav. Nu kā tā var dzīvot? :D
Visi nopietnākie puiši man bijuši trenētiem torsiem, bet neredzu tajā neko tādu WOW, kas pie pašreizējās galvas/domāšanas/ būtu must have. Tāpat ar laiku vairs neredzi ne smuko degunu, ne lielisko presi, ne muskuļotās ekstremitātes, paliek pāri tikai cilvēka personība.
Mani uzrunā vīrieši (ar skūtu galvu) ;D godīgi, viņos kautkas tāds ah pievelkošs ir, un ja vēl presīte, platie pleci, muskuļainas kājas,tad nu vsp acis neautraut...tas ir mans kārdinājums.:)
womankind , nopietni? :D
es nezinu, es tādus tieši dievinu āa love it :D
bet , protams, uz to jau netiecos tieši, var gadīties man dzīvē blonds ar zilām acīm, hehe :)
sirsniņa noteiks :)
mani arī itāļu tumšie atbaida.....laikam tāpēc jo viņi uz blondīnēm kā traki koijoti skatās un man no viņiem bail. arī baigie sextūristi te. bet nu ja pati būtu itāliete, tad gan :)
bruunas acis,sportisks augums,obligati specigas rokas :)) un nedrikst but pilniba noskuta barda,tumshi mati,biezas lupas,virishkiigs :)) uhhh...tadan nevar neiedot :D