Sveikas mīļās Cosmo meitenes :))
Ir bijušas jau visai daudz diskusiju par šo te mistisko mīlestību no pirmā acu skatiena !
Pirms tam domāju, ka tas ir tik banāli un nereāli, taču tagad , laikam, arī pati sastapos ar to !
Ar draudzenēm bijām izbraukušas atpūsties ārpus lielpilsētas Rīgas, un, pēc visai traka vakariņa uzdūros kādam puisim, ko līdz es viņu ieraudzīju, nevarēju atraut ne acu ! Ja būtu jāatbild uz jautājumu, kas tiešiman viņā tik ļoti iepatikās - nezinātu, ko atbildēt, taču tās noteikti nebija vienkārši simpātijas ! Man par lielu pārsteigumu, puisis atrada iemeslu , lai piesaistītu manu uzmanību, jo , acīmredzot, arī viņš jutās līdzīgi attiecībā pret mani ! Nedaudz pasēdējām , aprunājāmiesm, kamēr es ar draudzenēm sagaidīju transportu, un, apmainījāmies ar numuriem ! Puisis nebija dzēris, atšķirībā no manis, uzvedās ļoti adekvāti un bija tik jauks ! Nspēju beigt par viņu domāt, līdz akarnakt saņēmu sms no šī cilvēka !
Sajūta ir tik jocīga, man šķita, ka tā notiek filmās ! Pat nesaprotu, ko viņš saskatīja manī, jo neesmu nekāda primadonna, un, viņš, ar tādu ārienu, diez vai varētu sūdzēties par meiteņu uzmanību !
Kā šķiet jums - vai tas būtu normāli, atsaukties uz viņa aicinājumu , ar viņu pavadīt brīvdienas, ja šo personu pat nepazīstu? Un, vai tas maz vispār ir normāli, ka nespēju beigt domāt par pilnīgi svešu cilvēku, un jūtos gluži kā iemīlējusies? Jūtos kā 14 gadīga meitene, tiešām...