Sveikas!
Situācija šāda:
Ar vienu puisi sapazinos un tikos 4 vakarus esam tikušies. Kkāda abpuseja dzirkstele mums radās otrajā randiņā, jo pirmajā tikai nepārtraukti runajamies, pat līdz 2 naktī. (Vnk vins man dzīvo 10 attālumā). Dzīvoju tikai ar māsu, ta kā par to neuztraucos, cikos naku majās. 3. randiņā vnk sēdējām mašīnā...un tad sākās tādi skatieni vienam uz otru..dzirkstele vnk, bet es nekam neļāvos un novērsos, tad nu tā pirmā atvadu buca sanāca pie manas majas durvīm. Vakar atkal tikāmies, pastaigājām gar jūru, pēc tam sēdējām mašīnā, es pirms tam biju izdzērusi nedaudz vīna, bija mazliet drosme, es saņēmos un mēs kaislīgi skūpstījamies kadas 2 h no vietas. BET! Sākuma vins teica, ka vinam ir 21 gads, man ir 18 gadi, tikko palika. Un vakar vakara pec visam kaislībām, atvedot mani mājās, vins man prasa, cik gadus man dotu. Un problēma tada, ka vinam isteniba ir 26, nevis 21. Un totali neizksatās, ka tik daudz. Es paliku tik dusmiga, vnk aizcirtu masinas durvis, visu nakti neesmu gulējusi, jo domāju...
Sodien vins man sms atrakstija, ka atvainojas, ka meloja par gadiem, jo domaja, ka tad es ar vinu vsp netiktos. Iespejams, ka ta ari butu, bet nu jau ir pa velu. Tiesa, mums ir vienada muzikas gaume, un tiesam ir par ko runat, vinam bijusas nopietnas attiecibas 4 gadus, un tagad vins atkal mekle nopietnas attiecibas....Vismaz vins ta saka. Esmu tikusies ar vairakiem puisiem, ari ar 21 gadigiem, un manas acis vini vel ir loti nepieaugusi un nenobriedusi, nemak iztureties pareizi pret sievieti.
MEITENES, KO MAN DARĪT? TAS IR TADS SVIESTS, ES TIEŠAM NESAPROTU NEKO VAIRS... :(