Kauns

Reitings 82
Reģ: 27.10.2009
Sveikas! Pārdomājot brīvdienas, nonāku pie secinājuma, ka tajās retajās reizēs, kad iedzeru, vienmēr izdaru kaut ko stulbu, par ko kādu laiku ir vērts padomāt un nokaunēties.
Ko Jūs alko iespaidā esiet izdarījušas tādu, par ko kauns vēl kādu laiciņu? :D
12.08.2012 22:35 |

Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
nedzeru jau 3 gadus :)
13.08.2012 09:50 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Arī kad piedzeros man vajag mīlēties un bučoties ar visiem, pat tiem, kurus ikdienā neasveicinu. Bet tie sīkumi..trakākais ir bijis, ka trešajā randiņā ar puisi un citiem mūsu draugiem, atslēdzos kluba tualetē, ka viņiem mani nācās nest ārā.. uzlauza tualetes durvis un iznesa pār plecu, un aiznesa līdz Stockmanam. Kauns tiešām, kauns... divas dienas neatbildēju uz viņa telefona zvaniem un sms, bet čalis bija neatlaidīgs. :) un vienmēr kad es esmu iedzērusi, es runājot šļupstu. :D Tualetēs aizmiegu patstāvīgi, bet par laimi pēdējā laikā tikai mājās.
13.08.2012 10:01 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Sen, sen jaunības trakumā iekaustīju čali ar pletni, jo tad kad visi devās pie miera viņš pa visām varēm gribēja vēl pēc šmigas iet.
Joprojām kauns... naiva cerība, ka viņš neatceras..
13.08.2012 10:09 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Nekad nenoveļu vainu uz to, ka esmu kaut ko sastrādājusi alko reibuma stāvoklī.
Zinu meitenes, kas dzērumā ko sastrādā un pēc tam - es jau biju dzērusi, ta nebiju domājusi, tāpēc tev rakstīju utt.
Tas kaut kā bērnišķīgi šķiet.
13.08.2012 10:12 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
uzmacos, flirteju.. un nedod dievs vel mani sakaitinat. :D vienreiz mans milotais gribeja iet paspelet uz feniksu, jo dzeruma man skiet vinju tur gndrz vienmer velk, un es aiz dusmam gribeju mest kiegeli uz to stulbo buudu :D
bet ari skaidra es biezi vien izdaru stulbibas, ka pec tam kauns! biezi vien runaju, kas pirmais ienak galva un tad ai ai :(
13.08.2012 10:13 |

Reitings 84
Reģ: 11.06.2012
Oi, kad esmu sadzerusies, tad mūŽigi koķetēju ar pretējo dzimumu, pat ja manējais Vīrietis man stāv blakus, tas mani neattur...
Sadzerusies mēdzu arī ar meitenēm publiksi visiem redzot sķūpstīties un čamdīties! Protams nakamaja dienā ir šausmīgas paģiras :D gan morālās, gan fiziskās
13.08.2012 10:52 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Parasti kļūstu ļoooooooti draudzīga-man ar visiem vajag sadzert,dejot,jokoties,runāties. Varu easy iet klāt pilnīgi svešiem cilvēkiem un uzreiz piedāvāt sadzert "Tubrālības"... :D Daudzus foršus cilvēkus tā esmu iepazinusi... Daudz sūdus ar viņiem arī savārījusi... :D
Vēl kas man ir aktuāli gan ar pazīstamiem,gan ar tikko iepazītiem cilvēkiem vasaras sezonas sākumā-pirmo reizi nopeldēties kaut kad naktī,pālī un pa pliko... Tas vienmēr izvēršas jautri... Jau kuro gadu pēc kārtas esmu šo piefiksējusi... :D
Trakākais laikam bija,kad ar tikko iepazītu vienā kompānijā esošu čali pa ceļam uz vecrīgu (un jau labi ierāvuši),saderējām,ka otrs nevarēs atkailināties ielas vidū... :D
Tad nu šis 13.novembra krastmalas vidū norāva sev gan bikses,gan apenes,uz ko es atbildē parādīju Daugavai (un vēl kādiem 7 cilvēkiem) savas krūtis... toreiz tas likās varen smieklīgi un jautri... labi,ka mašīnas tajā brīdī garām nebrauca... :D
13.08.2012 11:46 |

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
es esmu. kad iedzeru, man parādās tāds netikums- pazaudēt pašcieņu sev simpatizējoša vīrieša acīs. vispār jau es lielākoties atraidu savus pielūdzējus (jo man nepatīk uzmācīgi vīrieši) bet ja man pašai kāds patīk tad es zvanu, rakstu, uzmācīgi :(
13.08.2012 12:01 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
man pat kauns stāstīt :D bet tā pa lielam arī kļūstu pārlieku draudzīga, runātīga, traka un uzmācīga. :D Un jā smejos gandrīz visu laiku, reiz satiku kafee vienu draugu ( uzmācos viņam, bakstījos utt., par to man tiešām bija liels kauns pēc tam), vēlāk vinja draugs muus veda maajaas, vienaa briidii es gandriiz izlidoju cauri stiklam, jo nebiju piespraadzeejusies, bet viņš strauji nobremzēja un tad es gan apklusu..vinsh jautaaja kaapeec es vairs nesmejos un man ir vairaakas reizes naacies dzirdeet to jautaajumu :D kauns bija, ka aizdzeeros liidz riitam, mans tas draugs jau naaca uz darbu, bet es tur vieniigaa planeeju pie kafejniicas aizpampushaam aciim un graujošā paskatā, tad domāju kaut zeme pavērtos :D un vēl daudz visādu stulbību par kurām labāk paklusēt :D
13.08.2012 12:34 |

Reitings 82
Reģ: 27.10.2009
Interesanti stāsti, neliels prieks, ka neesmu vienīgā, kas trako :D
13.08.2012 13:45 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Kas tik nau darits laikam visām meitenēm dzērumā raksturīgi zvanīt rakstīt svām simpātijām:D es ar to esmu darijusi..pēdējais trakākais ko sadariju(kautgan to neatceros)jaunajā gadā kad tikko bij pusnakts visi sabučojās un tad es vēl biju kopā ar kādu puisi un vinja priekšā tā pa riktīgo šmakstinājos ar kādu čali..omg tas bīj vnk tizlī
13.08.2012 14:57 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Palieku tikai runātīgāka un vairāk smaidu. :D Robežu jūtu.
13.08.2012 15:56 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Es alkohola reibumā esmu vienkārši bomba... Vissmieklīgākais un viens no apkaunojošākajiem mirkļiem reibumā, ko pati neatceros, bet bija jau diezgan pasen, ir tā, ka mēs dzērām laukos, mājā, kur nav tualete. Es izgāju ārā, pļavā nokārtot vajadzības. Draugi sēž, gaida 2,4,5,6 minūtes. Tur blakus ezers, viņi domā, ka varbūt tur esmu iekritusi, skrien ārā, skatās....... ES PĻAVĀ METU KŪLEŅUS :D :$ šausmas... Kauns par sevi, bet pasmieties var.

Arī ļoti daudz braukāju pa festivāliem un tur sanāk savas pērles... Reiz pat mani pasauca uz skatuves grupa, jo es pateicu, ka meklēju savu pazudušo vakardienu. :D
13.08.2012 16:08 |

10 gadi
Reitings 3122
Nokritu klubaa ar saviem augstajiem papeeziem un iiso kleitu. :D Pie baara... :D naakamajaa dienaa bija bik kauns. :D
13.08.2012 16:13 |

Reitings 223
Reģ: 14.07.2012
Darītas ir tiešām šausmu lietas jaunības trakumā, daļu pat kauns atcerēties. :D
Viens no atgadījumiem - tikko biju iepazinusies ar savu kaimiņu, viņš tāds kautrīgais puisis. Pati puišiem pirmā ziņu nekad nedotu, tapēc gaidīju, protams, kādu aktivitāti no viņa. Tajā vakarā ar draudzenēm tusējām, pati to neatceros, bet draudzenes teica, ka es visu laiku ar savu telefonu esot pazudusi, kā izrādās, zvanīju viņam :D Un nejau vienu reizi, tās nepārspīlējot bija kādas reizes 50, jo viņš nez kapēc 2-3 naktī necēla telefonu, bail pat domāt, ko es tik svarīgu būtu teikusi, ja viņš paceltu. :D Nez ko viņš domāja, kad no rīta redzēja 50 neatbildētos zvanus. Lieki piebilst, ka pēctam ilgi bija kauns no mājas iet ārā :D :D
13.08.2012 17:02 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Tā kārtīgi piemesties ar draudzenēm es mēdzu max 2x gadā. Un tad ir zudušas gan kurpes,gan mobīlie telefoni,esmu nolauzusi kokus,netīšam gan sanāca. ...esmu skūpstījusi džekam dibena vaigus,jo zaudēju derībās utt. :D
13.08.2012 17:12 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vispār vienmēr visu atceros ,tikai vienreiz gadījās tā ,ka ballītē runājām ar puisi ,sapratu ,ka patīku viņam,viņš stāstīja par savu sievu un dēlu, domāju ,ka tas ir joks. Pabučojāmies tajā naktī, kopā gulējām ,bet nepārgulējām :D Nākamajā rītā paprasīja numuru,sarakstījos pēc tam ar viņu draugos un atcerējos par to runāto,uzjautāju- tas taču bija joks par to ģimeni vai ne? :D Bet izrādījās ,ka nebija gan joks!
13.08.2012 17:29 |

Reitings 3966
nu vismaz labi ka atzinaas :D
13.08.2012 18:47 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Tagad reti iedzeru un ja tomēr gadās, tad vairs muļķības nedaru, bet bija laiki (17, 18 gadi), kad iedzerot sūtīju saldas sms puisim, kurš man patika, bet kuram neinteresēju. Protams tādā stilā "es tevi aizmirst nevaru, gribu tevi" utt. Tas bija stulbi, bet tā jau daudzas darījušas:D
14.08.2012 09:58 |

Reitings 26
Reģ: 28.12.2011
varen jautri stāsti meičām :D
pašai gan sanāca šmuce ši gada jāņos,pēc kuriem vispār vairs neesmu dzērusi un negribu :D
svinējām jāņus džūkstē aliņš,kokčiki...vakarā atbrauca divi paziņas,kuri piedāvāja braukt uz rīgu,ilgi nedomādami(kgan kurš tajā brīdī kko domāja),devāmies uz rīgu..tur sākās visa jautrība..iegājām maķītī tur daži paņēma paēst,apsēdāmies blakus kādam tūristam-es esmu paņēmusi no viņa kolu un sākusi dzert(es to protams neatceros),tam tūristam bija vnk tāds wtf????bet neko neesot teicis,nu i labi..tad stāvējām pie brīvības pieminekļa,es dzēru sprite,un tukšo pudeli vnk nometu zemē,un blakus menti stāv-viņi tikai paskatījās un pasmējās (kaut visi tādi būtu) :D oii..ir bijušas vēl visādu super duper pērles.
14.08.2012 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits