Kauns

Reitings 82
Reģ: 27.10.2009
Sveikas! Pārdomājot brīvdienas, nonāku pie secinājuma, ka tajās retajās reizēs, kad iedzeru, vienmēr izdaru kaut ko stulbu, par ko kādu laiku ir vērts padomāt un nokaunēties.
Ko Jūs alko iespaidā esiet izdarījušas tādu, par ko kauns vēl kādu laiciņu? :D
12.08.2012 22:35 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Ir bijušas reizes, kad nākošajā dienā ir pamatīgs kauns un vēl tagad ir kauns, tāpēc tādas lietas cenšos aizmirst. Kaut vai tas, ka brāļa draugiem pa ''foršo'' sakomentēju bildes draugos, tas jau bija daudzus gadus atpakaļ, bet tas nemaina faktu, ka viņi ir daudzus gadus vecāki par mani. Nepatīkami atcerēties neveiksmīgi sajauktu alkoholu reakciju uz manu organismu. un protams ir sarunātas tādas lietas, par kurām patiešām vajdzēja paklusēt! Un lai šīs lietas neatkārtotos, cenšos izvairīties no alkohola lietošanas. :)
14.08.2012 10:15 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Laikam tāda ir arī mana vājība, iedzerot un mazliet par daudz sākt flirtēt, vairāk runāt, teikt draudzenēm, draugiem, cik ļoti viņus mīlu. Un,protams rakstīšanas bijušajiem, tāpēc man vairs viņu kontaktu nav telefonā... Tad vēl ir slieksnis, kad kļūstu agresīva un riebīga, esmu pat kasījusies, lamājusies ar puišiem un meitenes aizstāvējusi no viņiem.. :D smieklīgi atcerēties (tikai ne nākamajā dienā)
14.08.2012 10:22 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Un nezinu kāpēc, bet meitenes paliek vaļīgākas iedzerot! Varu derēt pusei un vairāk tā ir!
Es pati esmu ar to saskārusies ļoti daudz reizes. Man kauns atzīt, bet vienreiz es pati piedāvājos puisim. Labi, ka viens cits draugs mani savāca un aizveda mājās :D Tagad smieklīgi, bet tad nedēļu jālien zemē no kauna :D Tas par ko citi runā pēc tam, man īpaš neinteresē.
14.08.2012 10:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits