Sunday's girl talk. :)
Kādas biksītes jūs izvēlaties velkāt ikdienā, vislabākās, kas vienmēr saskaņotas ar krūšturi, stringus vai arī vienkārši ērtas kokvilnas biksītes?
Un kādas biksītes izvēlaties tiekoties ar otru pusīti?
Ko jūs domājat par šīm biksītēm?
diendienā es izvēlos kokvilnas šortiņbiksītes,tad kad ārā karsts vai gaisīga kleitiņa tad uzvelku stringus..:) ne vienmēr saskaņoju ar krūšturi,bet kad gribas ko romantisku tad sakombinēju..
tai 2.bildē atvainojos izskatas tākā mazām bēbīšu meitiņām pie kleitiņām tādas pamperveidīgas bikšeles..:D
superbeibe, jāā, to 2. bildi bik pārspīlēju, bet accesorize pārdod līdzīgas
domāju, pie kā tādas var pievilkt klāt un kādās situācijās?
http://s3.thisnext.com/media/largest_dimension/535C92F7.jpg
Man gandrīz visas ir kā otrā bildītē, mīlu volānus, mežģīnes un kruzuļus, satīnu un atlasu. Esmu atteikusies no parastās kovilnas veļas pat ikdienai, visu garderobi jau kādu laiku esmu papildinājusi tā, ka arī ikdienā nēsāju tikai skaisto veļu.
2ās un 3ās ir ļoooti seksīgas! :D
Tā kā neciešu stringus, tad ikdienā velku parastā formāta biksītes, atstājot diegus pa***ā reizēm, kad vajag ko tādu vilkt :)
pē, stringi nekad nav patikuši, uzģērbju tos tikai uz sporta nodarbībām. ikdienā pārsvarā ģērbju mežģīņu šortiņus. pārsvarā visa mana veļa ir mežģīņu. ar saskaņošanu ir kā ir, citreiz saskaņoju, citreiz ne.
Valkāju vai nu mežģīņu veļu vai kokvilnas. Reti kad ir saskaņots krūšturis un biksītes. Pārsvarā izvēlos parastā modeļa biksītes, vai šortiņbiksītes. Nekad nevalkāju stringus vai milzīgas kruzuļu kaudzes.
Man pārsvarā visas ir kruzuļu (bantīšu utt.) tipa, liekas skaisti. Ir tikai pāris vienkāršas, kuras uzvelku ļoti reti, kad nav noskaņojuma nekam. :D Nav iebildumu pret stringiem, vispār ir dažāda veida apakšveļa. Reti sanāk saskaņot ar krūšturiem.
nepatīk kkādas parastās kokvilnas, patīk bantītes,meģīnītes u.t.t Un jā man arī ir dažāda veida apakšveļa, tāpat ka ikdienas apgērbu velku atkarībā no garastāvokļa tāpat arī apakšveļu :D