Mana vissāpīgākā šķiršanās bija ar puisi ( tās man bij pirmās nopietnās attiecības) ,kuru biju kopā trīs gadus.Neprātīgi viņu mīlēju,neskatoties uz to,ka viņš bij ļoti agresīvs.Iespaidoja mani morāli ļoti dažādos veidos.
Izšķīrāmies,sagāja viņš kopā ar citu.Man sāpēja,ļoti,ļoti.Un tā nu sanāca,ka bieži braucu apciemot viņa vecākus un tur bieži bij arī viņš.Kaut kāda kaisle pārņēma viņu.Mani pārņēma tikai vēlme būt tuvai ar viņu gan fiziski,gan morāli.Un tā bij vairākas reizes,ka tikai pārgulējām.No viņa puses tas,protams,bij tikai fizisks kontakts..Ilgi sevi nosodīju,ka braucu piegulēt bla,bla,blaa,bet jo vairāk sev to aizliedzu,jo skumjāk man bija. Tā nu turpinājām tikties.Vienu dienu nu tā viss man plīsa sirdī pušu,ka izmetu visu pa tīro ārā,visas lietas,kas atgādina,izņemot dziļi datorā atstāju bildes.Izraudājos,izkliedzos,traukus lidināju,uzvedos galīgi neadekvāti.Bet to man vajadzēja,lai saprastu,ka VISS. Miljoniem reižu to galvā borēju.Gāju satikties ar citiem - visi likās nu konkrētākie idiņi,bet jā...tad nu vienā iemīlējkos,un viss....pārtraucu piegulēt pie bijušā,pārtraucu to skumjo periodu.Iemīlies,mīļā,un būs viss labi :) Izej cilvēkos pēc iespējas vairāk,lutini sevi,satiecies ar foršiem vīriešiem.Izsāpi tās sāpes un viss! Izmet to visu ārā,saproti,ka Tev tās lietas nav nafig vajadzīgas ;) Dzīve turpinās! Bijāt kopā,bij labi.Priecājies par to,kas bij,bet paver skatu uz jaunu dzīvi! Pasauc draudzeni,izraudies,iedzerat šampīti,atceries visu ko piedzīvoji ar savu vīrieti un palaid to visu prom... nezinhu kā Tev,bet nu man tiešām vienā brīdī nāca tā apjausma,ka VISS,TĀ NEVAR!!! Nevajag centies atgūt to,kas jau ir prom!Es zinu,kā tas ir,kad kādu gribas satikt,piekļaut cieši,cieši klāt,bet nevar.... ilgi gruzījos,bij posms,kad gulēju 24/7 gultā un blnzu griestos.Tik daudz ko garām palaidu un ko tas man deva ? NEKO!