IZMISUMS.kur mācīties pēc 9.klases, Rīgā?

Reitings 170
Reģ: 04.08.2011
Sveikas meitenes..Tuvojas jau septembris,bet es vel neesmu izdomājusi ,kur es vēlos mācīties.Tas noteikti būs Rīgā(pamatskolu pabeizu Cēsīs),bet par skolu nevaru izlemt.Tas ir tik sarežģīti ,viena pati netieku galā,vecāki tālu prom.Daudzi saka ,ka parastā vidusskolā nav jēgas mācīties ,ka labāk ir mācīties kādu profesiju jau uzreiz.Bet es arī nezinu ,ko vēlos darīt,ar ko nodarboties...Daudzi saka ,ka tūrisms ir laba sfēra ,bet es pati nezinu ,vai to vēlos. Tāpēc es ,Jūs meitenes,kas ir izgājušas cauri šim ,lūdzu,padalieties savā pieredzē ..Tas man ir tik ļoti svarīgi.
10.08.2012 22:08 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Un kas tev tas par uztraukumu savos 15/16 gados, ka nezini ko vēlies darīt? Es savos 23 gados tikai tagad sapratu ko vēlos un iešu tagad no jauna studēt, kaut gan biju iesākusi jau..
20.05.2013 10:59 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Jā tikai ģimnāzijā primaja. Viniem tur tada stundas un tāāāāā māca, ka daži ar augstskolas papīriem ir tupāki simt reižu. Tur jau atliek pateikt ka beidzu videni pirmajā Rīgas ģimnāzijā ka visi tadi WAUUU, KRUTA

Nezinu, cik es esmu ievērojusi cilvēkus no 1. ģimnāzijas, viņi tādi.. visatļautīgi, pārgudri. Katrā ziņā man nav - waaau, kruta, bet nu gan jau tiem, kuri novērtē viņu zināšanas, nevis raksturu, spēju sazināties, ir tiešām tas "kruta". :)
20.05.2013 12:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Cik zinu cilvekus kas to skolu beigusi, visi tikuši ļoti talu dzive. Reti,reti kurs strada piem. Maxima:D
21.05.2013 15:23 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Ļooooti nožēloju, ka mācījos parastā vsk. Vajadzēja iet tur, kur paralēli vēl profesiju apgūst.
21.05.2013 15:29 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tak ja ir vsk izlitiba profesiju var apgut gada laika biez vien
22.05.2013 13:12 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kubiet, tā gan nav visur. Daudzas profesionālās vidusskolas, piemēram, mūziķiem vienkārši atsaka mācīt profesiju, jo iepriekšējā vsk programma savādāka. Katrā skolā ir kaut kas cits, līdz ar to atrast prof vsk, lai iemācītos tikai profesiju ir sarežģīti.
22.05.2013 13:18 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es kaut kā nesaprotu tās, kuras saka,ka ''neredz jēgu atsēdēšanai vidusskolā.''
Iespējams, ka tiešām Rīgā tehnikumi ir augstā līmenī, bet visur tā nav. Manā pilsētā ir viens tehnikums un gan kontigents ir briesmīgs, gan mācību viela.Tur no visas sirds ir atsēdēšana.Vairāki pazīstamie mācās.Kaut cik jēdzīgi māca tikai tos priekšmetus, kuri atiecas uz profesiju ( pavārs, tūrisms utt.) vidusskolas priekšmeti ir briesmīgā līmenī.Tas,ka no turienes nāk traģiski eksāmenu līmeņi sen vairs nav nekāds noslēpums.
Es pati mācos vidusskolā ar matemātikas novirzienu un pat atsēdēšanu to būtu grūti noteikt. Varu teikt tikai to visu labāko.
22.05.2013 17:14 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Šausmas,ka man šodien :D

*par
* nosaukt :D

Un es redzu atšķirību starp tiem klasbiedriem,kuri palika mācīties ''parastajā'''vidusskolā, kuri aizgāja uz tehnikumu. Diena pret nakti. Pat lielākie ''tupaki'' ir saņēmušies un mācībās ir augšgalā.No mums ''spiež'' ārā daudz un rezultāti ir tiešām labi.
22.05.2013 17:17 |

Reitings 1
Reģ: 08.08.2015
Sveikas meitenes ! esmu šeit pirmo dienu :) man ir 15 gadi un es iešu 9 klasē. Bet domāju ka jau jāpiedomā ko darīt tālāk kur iet un tā. Nav jau tā ka man nekas nepatīk un nezinu ko darīt ;)
man patīk dziedāt un diezgan labi sanāk. bet lieta tāda ka nekad neesmu gājusi kādā mūzikas skolā.
biju korī, un savējā nelielā ciematiņā uzstājusies pāris reizes. uz mūzikas skolu iet ir par vēlu. Un 3 gadus bezjēgā sēdēt visdusskolā arī negribu. Pati esmu no Daugavpils puses, bet pa vasaru un ziemu ciemojos Rīgā, tāpēc būs iespēja padzīvoties pie onkuļa kamēr kaut ko atradīšu. Tante iesaka meklēt internetā un sazvanīties ar visu ko var. bet neko pienācīgu pagaidām neatradu. Ir kādi varianti? Būšu ļoti pateicīga katram ;)
08.08.2015 14:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)