Varbūt, ka der veikt pamata plānošanas darbību - samest visas vēlmes ar svara koeficientiem kā aiļu (barbariski tulkojot: kolonnu) virstakstus (piemēram,
obligāta fizika -5;
prestiža skola +6;
iespēja turpināt studijas kā tūrisma informācijas sistēmas administratorei +7;
iespēja turpināt studijas biznesa augstskolā kā tūrisma uzņēmuma vadītājai +8 utt).
un kā rindas izveidot pieejamās skolas
un tad ar vienkāršas matemātikas palīdzību atrast labāko pieejamo skolu :)
runājot par pieejamo - termiņi ir termiņi, bet ir jau arī laikam individuāli izņēmumi..
+bieži vien cilvēki (lasi: es un mani 2 labākie draugi/dzenes) ierobežo vēlmes realizācijas iespējas pārāk koncentrējoties uz kaut kur iegūtiem, nokopētiem (autortiesību pārkāpums!!) vai vnk apzināti izvēlētiem stereotipiem, iedomām utt.
Īsumā: ja man būtu otrā iespēja dzīvot, es, kamēr vēl zem vecāku spārniem, ietu
vakara vidusskolā (cik man zināms, nav jāgaida ntie gadi, lai tur tiktu :D, taču laikam jau fizika+ķīmija būs gan tur :(),
kamēr pa brīvo laiku meklētu un realizētu savas ķītrās naudas pelnīšanas idejas :D
Rūgtā dzīve: Tagad sanāk tā, ka lielāko dienas daļu nākas pelnīt naudu citiem (lai pašam/ai būtu ko ēst utt utjpr), kamēr mazāko (ja neesmu jau izpumpēts/a dienas laikā ) veltu mūsu ideju ģenerēšanai un realizācijai :)
P.S. kā es te nokļuvu, nav ne jausmas :D, bet ceru, ka vakarskolas ideja ir kkas no citas puses ;)